Hármas ikerlányoknak mely neveket adnád?
Abc rendben kivalasztottunk 3-3 szamunkra tetszo nevet, ezek a befutok, dönteni nem sikerült :D :
Alba-Adria-Adél
Belinda-Bibiána-Bonita
Csenge-Csilla-Csobilla
Dalma-Diána-Dorottya
Dzsenet-Dzsesszika-Dzsenifer
Éda-Émi-Éva
Elizabet-Emilia-Eudoxia
Franciska-Fruzsina-Florentina
Gerda-Gitta-Gréta
Hadassa-Hanna-Helza
Izabella-Imola-Inez/Ivett
Jente-Júlia-Johanna
Kármen-Kiara-Korina
Lina-Lara-Lejla
Madlen-Megara-Marléne
Maja-Mása-Mira
Nina-Nola-Nita
Oana-Olivia-Orsi
Pamína-Paula-Polina
Ramira-Romina-Rubina
Ramona-Rebeka-Regina
Sába-Stella-Sárlott
Szabina-Szavanna-Szofiana
Titanilla-Tamara-Tímea
Vanessza-Violetta-Viviána
Zahara-Zamira-Zille
Zsaklin-Zsüliett-Zselyke
Ne adj egyforma kezdőbetűs neveket Nekik!
En beleestem ebbe a csapdaba, pedig meg csak nem is ikrek a gyerkoceim. 2,5 ev van kozottuk, fiu-lany.
A kicsi mar tobb mint 1,5 eves megis van h keverjuk a nevuket az azonos kezdobetu miatt. Szornyu! Foleg ahol 3 baba lesz. Ezt a jo tanacsot mindenkepp fontold meg!!!
Egyebkent gratulalok, es minden elismeresem az ikres anyake! Ket gyerekkel el tudom kepzelni milyen lehet. Vagy meg igy sem!? :-)
Ezek kozul en igy adnam:
Dalma - Olivia - Violetta
Boldog babavarast! :-)
Ha azonos kezdöbetűs neveket szeretnél akkor ezeket javaslom, legalább is én ezt választanám a felsorolásból.
Ramóna-Rebeka-Regina
Dalma-Diána-Dorottya
Külön: Emília-Olívia-Rebeka
Én sem adnék ennyire hasonló neveket. Ha az általad felsoroltakból kéne választanom hármat, akkor a Johanna, Izabella és Adél lennének a befutók.
Ha a Rubina mellé kellene választanom, akkor Zamira és Adria illik hozzá szerintem, ha a különlegesebb vonalon maradunk, de neme ezek a nevek nem tetszenek, nem adnám őket.
Koszonom a velemenyeket mindenkinek! :)
Jeelenlegi allas szerint ugy nez ki hogy nem llesz azonos kezdobetus nevuk, de meg csak egy stilusu, eredetu se 😇 aztan majd meglatjuk mi sul ki belole....szoba jott a ket keresztnev is de harom nevet is kesz kinhalal kivalasztani felelosseggel nemhogy hatot 😇😀😩😨
Majd légyszi írd meg mi lesz a kicsik neve!😊
Boldog babavárást!😊
Jó döntés az eltérő kezdőbetű:-)
Eddig melyik nevek a befutók? Sikerült leszűkíteni?
Sikerult igen :) mégpedig ezek maradtak a nevlistan:
Belinda, Csenge, Diana, Éda, Elizabet, Fruzsina, Hanna, Hadassa, Júlia, Johanna, Lina, Megara, Míra, Oana, Olivia, Pamína, Rubina, Sárlott, Szabina, Szavanna, Tamara, Violetta,Zamira es Zsaklin :)
A szűkített listából ezeket adnám:
Csenge-Fruzsina -Szabina
Johanna-Olívia-Diána
Júlia-Diána-Éda(De inkább Éduaként)
Nagyon nem tetszik: Oana, Mira,Sárlott, Szavanna, Zamira, Zsáklin, Elizabet-bocsi de ezek a magyarba erőszakolt írásmóddal leírt nevek nekem valamiért ellenszenvesek-Hadassa(nem tudnám eldönteni fiú vagy lánynév-e), Belinda, Lina-nekem túl gyerekesek, Pamína
Ami nekem elmegy, de nem adnám: Tamara, Violetta, Rubina, Hanna
De az én kedvenceimet kilőtted már:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!