Hármas ikerlányoknak mely neveket adnád?
Abc rendben kivalasztottunk 3-3 szamunkra tetszo nevet, ezek a befutok, dönteni nem sikerült :D :
Alba-Adria-Adél
Belinda-Bibiána-Bonita
Csenge-Csilla-Csobilla
Dalma-Diána-Dorottya
Dzsenet-Dzsesszika-Dzsenifer
Éda-Émi-Éva
Elizabet-Emilia-Eudoxia
Franciska-Fruzsina-Florentina
Gerda-Gitta-Gréta
Hadassa-Hanna-Helza
Izabella-Imola-Inez/Ivett
Jente-Júlia-Johanna
Kármen-Kiara-Korina
Lina-Lara-Lejla
Madlen-Megara-Marléne
Maja-Mása-Mira
Nina-Nola-Nita
Oana-Olivia-Orsi
Pamína-Paula-Polina
Ramira-Romina-Rubina
Ramona-Rebeka-Regina
Sába-Stella-Sárlott
Szabina-Szavanna-Szofiana
Titanilla-Tamara-Tímea
Vanessza-Violetta-Viviána
Zahara-Zamira-Zille
Zsaklin-Zsüliett-Zselyke
Ikres csoportban van több hármasiker pár is
Karina-Darinka-Alina-bár nekem ez túl hasonló, de külön szép nevek
Amarilla-Eleonóra-Teodóra
Janina-Nadin-Odett
Tilda-Linett-Marina
Margaréta-Viola-Írisz
Ariella-Anissza-Alícia
Lujza-Lenke-Liza
Lívia-Amélia-Olívia
Kedves, 29és32-es!
Dehogy bántottál meg! :) Mindenkinek megvan a maga véleménye, nem tetszhet mindenkinek ugyan az :) Köszönöm a véleményed 😇
Az R betűsek a legjobbak, de szerintem sem kéne azonos betűvel kezdődő, inkább Karina, Olívia, Zselyke
Amúgy gratulálok :))
Olyan hármas nincs amit adnék. Három részre tudomcsak szétszedni a neveket.
ami tetszik:Csilla, Éva, Emília, Fruzsina, Gerda, Inez, Júlia, Johanna,Franciska, Korina,Rebeka, Regina,Tímea
ami nem vészes de én nem adnám:Alba, Adél,Gréta,Izabella, Imola, Ivett,Olívia, Romina,Szabina, Titanilla, Tamara, Diána, Dorottya, Dalma, Csenge, Stella
soha, semmi pénzért nem adnám:Adria, Belinda, Bibiána, Bonita, Csobilla, Dzsenet, Dzsesszika, Dzsenifer,Éda, Émi, Elizabet, Eudoxia, Florentina, Gitta, Hadassa, Hanna, Helza, Jente, Kármen, Kiara, Lina, Lara, Lejla, Madlen, Megara, Marléne, Maja, Mása, Mira, Nina, Nola, Nita, Oana, Orsi, Pamína, Paula, Polina, Ramira, Romina, Rubina, Sába, Sárlott, Szavanna, Szofiana, Vanessza, Violetta, Viviána, Zahara, Zamira, Zille, Zsaklin, Zsüliett, Zselyke
Az utolsó csoport olyan mintha összegyúrtál volna egy brazil szappanopera stáblistát a Hős utca lakóinak névsorával és a rosszlányok.hu jómunkás asszonyaival.
El vagyok képedve,hogy egy-két ember milyen stílusban esett neki a kérdezőnek!
Oké,emberek,mondjátok el a véleményeteket,de azért nem kell a másikat így lehordani! 😒
Nekem ezek az összeállítások nem igazán jönnek be.
Vegyesbe:
Rebeka, Izabella, Olivia (RIO :D- TRIO :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!