Hármas ikerlányoknak mely neveket adnád?
Abc rendben kivalasztottunk 3-3 szamunkra tetszo nevet, ezek a befutok, dönteni nem sikerült :D :
Alba-Adria-Adél
Belinda-Bibiána-Bonita
Csenge-Csilla-Csobilla
Dalma-Diána-Dorottya
Dzsenet-Dzsesszika-Dzsenifer
Éda-Émi-Éva
Elizabet-Emilia-Eudoxia
Franciska-Fruzsina-Florentina
Gerda-Gitta-Gréta
Hadassa-Hanna-Helza
Izabella-Imola-Inez/Ivett
Jente-Júlia-Johanna
Kármen-Kiara-Korina
Lina-Lara-Lejla
Madlen-Megara-Marléne
Maja-Mása-Mira
Nina-Nola-Nita
Oana-Olivia-Orsi
Pamína-Paula-Polina
Ramira-Romina-Rubina
Ramona-Rebeka-Regina
Sába-Stella-Sárlott
Szabina-Szavanna-Szofiana
Titanilla-Tamara-Tímea
Vanessza-Violetta-Viviána
Zahara-Zamira-Zille
Zsaklin-Zsüliett-Zselyke
Nekem ezek tetszenek: Lina-Lara-Lejla (bár nekem a Lejla jobban tetszene úgy, hogy Leila)
Maja-Mása-Mira
Nina-Nola-Nita
:) majd írjátok meg, hogy melyik hármasra esett a végső választás! :)
Oszinte leszek.Nem tetszenek tulsagosan a nevek de meg epp elmegy.Szinte az osszes nevcsoportban van egy ami nagyon nem tetszik,a masik ketto igen.
Amiket talan meg en is adnak es tetszenek:Izabella-Imola-Inez(a becezes is aranyos es nem is keverheto ossze Iza/Bella-Molli-Inci)
Lina-Lara-Lejla(en mas L betus neveket valogatnek de ez is elmegy)
Maja-Mása-Mira
Nina-Nola-Nita es Zahara-Zamira-Zille peldaul a ket peldam arra,hogy ketto nev tetszik egy meg nem.Ha elfogadsz tippet:mivel ikrek lesznek nem adnek hasonlo neveket foleg hogy a kezdobetu is mar azonos.Pl. a Nina es Nita,en a Nita helyett valami mast valasztanek,mondjuk a Norina szerintem szep lenne.Vagy a Zahara helyett Zenina,Zélia,Zorka.
Boldog babavarast!!!
Nagyon köszönöm a jókívánságokat
😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!