Ezek közül melyik neveket adnád?
Figyelt kérdés
lány: Helena, Chloé, Clara, Noémie, Cecilia, Gabrielle, Ilona
fiú: Noah, Valentin, Victor, Simon, Robin, Florian, Damien, Roman, Sebastian
2017. aug. 21. 17:22
1/16 anonim válasza:
Külföldön élsz, vagy csak allergiás vagy a magyar nevekre? Akárhogy is, én a fiúnevek közül mindenképp a Simont választanám, a lánynevek közül talán a Clarát, vagy a Helenát.
2/16 anonim válasza:
Ha az apa nem magyar és a gyerek is kettős állampolgár lesz, akkor a helena chloé, gabrielle, noémie helyett pl naomi a lányok közül, a fiúk közül pedig a noah, simon, robin, damien és a sebastian mondjuk tetszik.
3/16 anonim válasza:
Gondolom külföldön élsz nem Magyarországon mert itthon csak fonetikusan leírva lehet anyakönyvezni.
Itton ami szerintem szép:
Helena és Noémi
Viktor és Simon
Ha külföldön élsz akkor szerintem több is jó lehet. Talán a Roman és Damien kivételével mind tetszik.
4/16 anonim válasza:
Gondolom külhoniak lesztek.
Lány: Noémie, Clara
Fiú: Noah, Damien, Sebastian
6/16 A kérdező kommentje:
Én Magyar vagyok, a férjem Francia, de kétlaki életet élünk, 5 hónapot Magyarországon 7 hónapot kint, ezért hiába francia a vezetéknév, mindenképp olyan nevet szeretnénk amit itt is ki tudnak mondani, mert itt is fog közösségbe járni. A vezetéknév Artaud.
2017. aug. 21. 17:55
9/16 anonim válasza:
Helena és Florian. Nincs mit vacilálni. :)
10/16 anonim válasza:
Nekem is a Helena és Florian tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!