Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MIlyen nevet adnátok/adtatok...

MIlyen nevet adnátok/adtatok születendő kisfiatoknak?

Figyelt kérdés

Lassan megszületik a kisfiúnk 30.hétben járok. Név ötletünk pedig nincs ami nekem tetszik páromnak nem.

A kislányunk neve hamar meglett, hallott a párom egy nevet és mindenkettőnk kedvence lett, Izidor.

A vezetéknév eleg gyakori, Tóth.

Remélem első látásra irtok olyan nevet mibe szintén beleszeretünk mint Izi névbe.

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2017. aug. 14. 18:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
44%
Szilárd :-)
2017. aug. 14. 23:16
 22/33 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy elnézem itt sokan nem gondoltak ebbe bele, hogy közröhej tárgya lesz a gyermeke. Én csak szóltam, hogy ne csodálkozzatok, hogy mik lesznek belőlük. A játszóteres szituációnál nem hinném, hogy mindegyiknek ugyanolyan neve van. Már csak azért is, mert a többi meggondolatlan szülő is ilyen neveket ad a gyerekének. Én nem fogom elszúrni a fiaim és a lányom életét ezzel. A feleségem most van a 29.hetében és kétpetéjű ikrek. Rendes nevet választottunk nekik szintén gyakori vezetéknévhez:Kocsis. A fiamnak a neve Attila a lányomnak a neve meg Andrea. A nagyobbik fiam neve meg Csaba.
2017. aug. 14. 23:28
 23/33 anonim ***** válasza:
32%

Kedves utolso.

Belegondoltal mar abba,hogy lehet,hogy a te Attilad,Andread,Csabad 20 ev mulva pont ugyan igy fog velekedni a neverol mint most te?

A sok Liza,Lili,Lia,Mia,Maja,Napsugar,Linett,Benett,Kevin,Ivo,Fernando,Noel...nemjuteszembetobb jelenleg divatos nev kozott?

O lesz az egyetlen Attila,Andrea,Csaba az iskolaban.a tobbiek csak a szuleik,nagyszuleik es kortarsai kozt ismernek majd ilyen nevu embereket.

A gyerekek kegyetlenek...tudod.

Lehet olyan nevet is adni a gyereknek,ami se oreges nem lesz mire felno,se kulonc.

A kellemes kozeputat kell megtalalni.szerintem.

2017. aug. 15. 00:17
 24/33 anonim ***** válasza:
44%
A kedvenc fiúneveim: András, Gellért, Szabolcs, László, Attila, Benedek, Ágoston, Ignác
2017. aug. 15. 09:36
 25/33 anonim ***** válasza:
44%
22-es szerintem épp normális nevek jöttek ennél a kérdésnél (van úgy hogy elszalad a ló egyesekkel), a Te neved meg nagyon szép. Sajnos egy korszakban a kölkök csúfolják egymást - és ha hiszed, ha nem mindig találnak valamit, ami alkalmas erre.
2017. aug. 15. 09:46
 26/33 anonim ***** válasza:
28%
Remek nevem van, az emberek 99%-a Andrást mond... Engem nem zavar, hogy a gyerekeimnek kiejthető MAGYAR nevük lesz. Én rengeteget szenvedtem az ocsmány nevem miatt és ezért döntöttem úgy, hogy rendes nevet adok a gyerekeimnek.
2017. aug. 15. 09:56
 27/33 anonim ***** válasza:
{(26 sajnálom, pedig kimondottan szép név, több ismerősöm van, aki viseli és egyáltalán nem tartja rossznak (lehet, hogy nálad valami másra akaszkodott rá ez a komplexus, tehát valami más baj/sérelem/alázás ért, amit eltakar a felszínen ez)]
2017. aug. 15. 10:25
 28/33 anonim ***** válasza:
44%
Balázs,Bàlint,Kornél,Kolos,Kadosa
2017. aug. 15. 11:44
 29/33 anonim ***** válasza:
Dezső, Ferenc, Lajos, Milán, Gábor, Péter, Miklós, Gergő
2017. aug. 15. 13:29
 30/33 anonim ***** válasza:
58%
Tibor
2017. aug. 15. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!