MIlyen nevet adnátok/adtatok születendő kisfiatoknak?
Lassan megszületik a kisfiúnk 30.hétben járok. Név ötletünk pedig nincs ami nekem tetszik páromnak nem.
A kislányunk neve hamar meglett, hallott a párom egy nevet és mindenkettőnk kedvence lett, Izidor.
A vezetéknév eleg gyakori, Tóth.
Remélem első látásra irtok olyan nevet mibe szintén beleszeretünk mint Izi névbe.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
En 7+4hkm vagyok, meg nem tudjuk a nemet. Ha fiu akkor Noah, ha lany akkor Emma.
Noel tetszett nagyon, csak nem szeretem ahogy itt angliaban kiejtik.
Nekünk is fiú név kerestetik a Tóth vezetéknévhez. :)
A lányunk neve nálunk is hamar megvolt a fiúval szenvedünk. Egy fix. Most is első névként ritka második névként gyakori nevet fogunk adni ami külföldön is megállja a helyét. 32 hkm
Fiam Barnabás.
Versenyben volt a Szilárd, Bendegúz, Kálmán, Ervin, Edmond, Richárd. Ha lenne még egy fiúnk, valszeg ebből választanánk.
Különben az Izidor is szép név. Legalább nem lesz belőle még 5 a játszón, meg a bölcsiben, meg az oviban.
Az en fiaim Patrik,Alexander,Zalán.
Ezeken kivul meg amik eselyesek voltak azok a kovetkezok.
Olivér,Vendel,Zénó,Milán,Kristóf.
Viszont a 3.kisfiamnal a szobatars kisfiat Mersének hivtak.ez sem gyakori,ahogy a lany nevetek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!