Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megmártóztattátok már vagy...

Megmártóztattátok már vagy megmártóznátok babátokkal a Dunában?

Figyelt kérdés
10,5 hónapos s az apukája kitalálta,hogy jó parasztgyerek lévén ő szivesen megmártózna benne s a pici is élvezné!Én ezt nem így gondolom,nekem elég undorító a Duna vize,sajnos...

2017. aug. 2. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es. Nem a vízminőség miatt hunytak el... Hanem mert nem volt velük szülő és olyan mélyre mentek ahol már nem ér le a lábuk.

Épp ezért fontos, hogy hol fürdik az ember. Csak is kijelölt helyeken szabad. Mert a folyó az sodor.

2017. aug. 2. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk van kijelölt strand a Dunán,idén nem(még csak 3 hónapos) de jövőre biztos pancsolunk majd benne. Higgyétek el kevésbé ártalmas az élő víz,mint a h.gymeleg víz a medencékben,amiben mindenféle ember,mindenféle kínját áztatja. Szóval igen,ha kijelölt,fütdőzésre alkalmas szakasz akkor én hagynám,a szélén,a sekély vízben szerintem élvezné a pancsikolást.
2017. aug. 2. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi a kijelölt Duna strandtól 10 perc sétára lakunk. A mi babánk még pocakban van, de biztos fogunk majd mártózni vele is a Dunában, lehet már jövőre is. Viszont csak ott amit ismerek. Ahol ismerem a vízet, és tudom, hogy rendszeresen ellenőrzött a vízminőség.
2017. aug. 2. 15:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2017. aug. 2. 16:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!