Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megmártóztattátok már vagy...

Megmártóztattátok már vagy megmártóznátok babátokkal a Dunában?

Figyelt kérdés
10,5 hónapos s az apukája kitalálta,hogy jó parasztgyerek lévén ő szivesen megmártózna benne s a pici is élvezné!Én ezt nem így gondolom,nekem elég undorító a Duna vize,sajnos...

2017. aug. 2. 12:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem, a Dunában nem is szabad fürdeni, dehogy raknék bele egy 10 hónapos gyereket.
2017. aug. 2. 12:15
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem és nem. Pedig laza anyuka vagyok.
2017. aug. 2. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2017. aug. 2. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem még gyerekem sincs, de eszembe sem jutna ilyesmi.
2017. aug. 2. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
34%

7 hónaposan fürdött először a Sugovicában. A Dunában csak azért nem, mert azon a nyáron talán mintha nem nagyon lett volna zátony. azóta eltelt 6 év, és minden nyáron megmártózunk a Dunában (is).

A Duna jó, a Duna tiszta.

Sokkal kevésbé undorító, mint azok a medencék, amikben mindenki csak áztatja magát és ki tudja mit ereszt bele.

2017. aug. 2. 12:30
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
A víz teljesen alkalmatlan rá, még a felnőtteket is kiküldik a mi partszakaszunkon. Na meg azért is, mert pillanatok alatt elsodor bárkit az ár.
2017. aug. 2. 12:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszi.
2017. aug. 2. 12:40
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk van egy kijelölt szabadstrand a Dunában. (Győr).

Voltam ott, de tényleg elég koszos. Ennek ellenére azért semmi baja nem lesz, ha egyszer kicsit fürdik ott.

De csak akkor menjetek, ha olyan helyről van szó, ami kijelölt strand.

2017. aug. 2. 12:42
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Csak ezen a nyaron 4 gyerek halt meg eddig venne de te tudod.
2017. aug. 2. 12:45
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindegy, hogy hol mentek bele. Budapest és környékén hót ziher, hogy nem megyek bele. Nem hogy gyerekkel...

De pl Ráckeve nagyon kellemes hely rá, vagy inkább északon, ahol még nem találkozik a folyó a nagyvárosi szeméttel és csatornákkal..

Sokkal rosszabb amúgy a strand.. A természetes víz kevésbé ártalmas. Kevesebb az esélye, hogy bármi "baja" lesz. Inkább vigyétek el a Balatonra!!!

2017. aug. 2. 13:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!