Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad egy két hónapos babát...

Szabad egy két hónapos babát sírni hagyni?

Figyelt kérdés
A kislányom sokszor felcseréli az éjszakát a nappallal, éjjel hancúrozik ill. ha elunja magát, sír. Lehet-e ennyi idősen sírni hagyni, persze csak tíz percig max., hátha elnyugszik magától? Vagy muszáj mindig felkelni, odamenni, simogatni, stb.? Egyáltalán, szabad sírni hagyni egy ennyi idős gyereket, érti ezt egyáltalán, vagy kegyetlenség?
2008. okt. 18. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Akkor te szerencsés vagy,hogy egy másodpercre sem sírt a babád,mert nem értél oda időben.De gondolom akinek több gyereke van, se tud mindig a kiságy mellett állni.Mert az élet megy tovább.
2008. okt. 19. 13:19
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Kedves előttem szóló! Ha nekem írtad a véleményed (10. válaszoló vagyok), akkor olvasd el még egyszer a válaszomat!

Ha nem, akkor semmit sem szóltam.

2008. okt. 19. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem neked,és elolvastam a válaszod,ahogy mindenkiét,nyugalom.:-)
2008. okt. 19. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Igen, időközben rájöttem, köszi! :-)
2008. okt. 19. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!