Ti osanyanak tartjatok magatokat vagy inkabb bezzeganyanak?
Értsétek már meg, itt nem arról van szó, hogy elfelejtek nőnek lenni, hanem hogy nincs energiám, időm magamra, elsők a gyerekek az elsők , az első életévek nálunk húzósak, első gyereknél kevés alvásigény, másodiknál elhúzódó hasfájás, későn kiderült tejérzékenység miatt.
Azt, hogy ennyi szabadidőd van, kipihent vagy, a gyereked természetének, a szerencsének köszönheted, egyszerűen ezt dobta a gép. Nem te vagy különleges, hogy neked mindenre jut időd, vagy hogy velünk ellentétben, ennyi szabad kapacitásod van. Egy hónapra ha cserélni lehetne, megnézném, hogy állnál helyt ilyen cipőben.
Jaj, megvagy, te vagy a tinglitangli tanfolyamos! :D
Úgy lehordtak ott, hogy jöttél bezzegelni, csak hogy helyrerakd a lelkivilágod? De édes! :)
Ez van, ez az en eletem es imadom! Hal istennek a tejjel sincs problemam, most pedig pont beszelgettunk rolatok a szomszedokkal, hogy a ti hibatok az, hogy nem tudtok semmit se csinalni a gyereketektol, mert igy szoktattatok. En pl imadom a lanyom, az elejen, mint minden kezdo szulo en is ringatva altattam. De egy ido utan fajt a karom a sok ringatastol es mire elaltattam, szoptathattam megint. Aztan egy ido utan mondtam, hogy allj es szurkuletkor leteszem minden este a kisagyaba, mondom neki, hogy jo ejt es alszik tovabb. A csendre se szoktattam ra, mert akkor azt szokja meg, hogy semmit se tudok mellette csinalni. Most is szol a zene es alszik, mint a tej. Amit tudni kell, hogy a tanfolyamot azert vallaltam, hogy legyen szakmam vegre es jobb allast kapjak, ezaltal tobb penzt hozzak haza amivel neki lesz jobb. Elso lesz a lanyom, utana a haztartas, mikor alszik pedig a tanulas. De haztartast se kell mindennap vezetni, mert rendmaniasok vagyunk. En alig varom azt az idoszakot is, mikor mar nem csak eszik-alszik hanem kuszik,maszik es fogocskazhatok vele, bujocskazhatunk, keszsegfejleszto jatekokat jatszhatunk. Most is fejlesztem pl sokat van hason, hogy erosodjon a nyaki izma mert azt olvastam, hogy hamarabb tanul meg kuszni, maszni. Illetve sok dologgal ismertetem meg. A hajamat szereti a legjobban :D
Egyebkent en nekem azert is van sok szabadidom, mert hajnal 4-kor kelek, hamarabb mint barki. Megetetem a kutyat, jatszok vele, kavezok (tejeskave), elolvasok a teraszon egy aktualis fejezetet az aktualis konyvembol, lezuhanyozok, smink, feloltozes. Reggeli. Es indulhat a nap. Meg a napkelte sem utolso latvany
"mint minden kezdo szulo"
Te drága, hát még mindig az vagy! :) 2 hónapos gyerek mellől örülj csak magadnak, nekem nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!