Ti osanyanak tartjatok magatokat vagy inkabb bezzeganyanak?
Ja amugy en epp medencezek, este pedig cukkinit es patisszont fogok elrakni a sajat kertunkbol, be a fagyra :) Osztol pedig 2 tanfolyamra is fogok jarni fozok es takaritok is napi szinten de kiegyensulyozott,jo alvo babam van :)
Szombaton pedig bulizni megyunk a parommal. Erre mondtam egyebkent amit mondtam! Ha valaki olyan, mint a 26-os, le van pontozva, mert csak az olyan anyak anyak, akik elfelejtenek kozben nonek is lenni!
De mintha csak magamat lattam volna a 26-ban :)
Értsétek már meg, itt nem arról van szó, hogy elfelejtek nőnek lenni, hanem hogy nincs energiám, időm magamra, elsők a gyerekek az elsők , az első életévek nálunk húzósak, első gyereknél kevés alvásigény, másodiknál elhúzódó hasfájás, későn kiderült tejérzékenység miatt.
Azt, hogy ennyi szabadidőd van, kipihent vagy, a gyereked természetének, a szerencsének köszönheted, egyszerűen ezt dobta a gép. Nem te vagy különleges, hogy neked mindenre jut időd, vagy hogy velünk ellentétben, ennyi szabad kapacitásod van. Egy hónapra ha cserélni lehetne, megnézném, hogy állnál helyt ilyen cipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!