Ti osanyanak tartjatok magatokat vagy inkabb bezzeganyanak?
Szerintem nem érdemli meg,hogy ilyen durván leszóljátok.
Boldog és kellett volna neki még egy kis fényezés.
Én szintén egyikbe se tudnám belekategórizálni magam,mert baromi hamar folytattam a munkát is,tehát "csak" anya,sose voltam.
Off: Te most csak azert jottel, mert vallveregetesre vagysz?
Te ilyen vagy amit leirtal es kesz. Mit szamit mar, hogy ki milyennek tartja magat?
En sem tudom magam egyikbe se soroli a fent valaszthatok kozul.
En valahol az aranykozep ut anyanak tartom magam!:)
Kérdező, a bezzeganya mint kategória nem ezt jelenti, nem erre szokták használni, hanem arra az anyukatípusra, aki mindent jobban tud a gyereknevelésről másoknál. Tudod, "bezzeg az én gyerekem nem hisztizik" , stb.
De most hála Neked megtudtam, hogy én is bezzeganya vagyok, mert minden nap fürdök. A közelben élő hajléktalan bácsi pedig akkor kizárásos alapon ősanya lehet mert ő nem.
Kb.ennyi értelme van a kategóriáidnak.
19: Szobanövény típusú gyerek????? Komolyan? Akkor a máséra lehetne azt mondani, hogy pörög mint a trágyaszóró??? :O Ilyeneket nem kéne!
Nekem mind a 2 gyerek "szobanövény"! A nagyobb 3 éves, a kicsi 9 hónapos. Fodrász havonta, körmös 3 hetente, pedi 2-3 havonta, kozmetikus fél évente, zuhanyzok minden nap és fogat is mosok! :D Nyilván fodrász-körmös-pedi nélkül is lehet ápolt egy ember, de én ezt imádom! :) Simán plázázok a gyerekekkel, beölünk valahova ilyesmi, de van olyan nap, hogy tiszta krétapor vagyok, mert a kislányommal telerajzoljuk a teraszt, miközben a fiam a járókából figyel! Kertészkedek (imádom a virágokat, veteményesből csak egy zsebkendőnyit csináltam), medencézek velük, mesélünk- énekelünk, de Ők magukban is és együtt is szuperül elvannak. A ház viszonylag nagy és szeretem, ha tiszta! Minden nap megcsinálok valamit, illetve mindenki elpakol maga után (a 9 hónapost leszámítva), hordozókendőt is használok, meg babakocsit is! Filmezek, olvasok, magassarkúban is imádok flangálni, de van amikor, csak egy balerinához van kedvem. Tornázni most épp nem tornázom, heti 3-4 este elmegyek futni. Akkor most én sem tudom hova tartozom :) Ja én tróger anya vagyok, mert a fiam épp szunyál, a lányom meg egyedül játszik a szobájában, miközben a nappaliban netezek :D
Te csak fényezni jöttél ide magad szerintem.
Akinek meg „ szobanövény” típusú csecsemője van, az soha nem fogja megtudni, milyen is a másik oldal, amikor a gyerek ilyen-olyan okból sírósabb, sokat van fent, és lehetetlen mellette elvégezni az összes teendőt, s igen is, zuhanyozni se lehet tőle. Illetve lehet, ha hagyod ordítani, vagy kiskanállal összekaparod magad a fáradtságtól, s elmész, mikor aludhatnál...
Szoptatsz egyébként?
Két többemberes, ám kiegyensúlyozott kisgyermek anyukájaként küldöm üdvözletem.
26 vagyok!
Jól le lettem pontozva! :D Mind a kettőt szoptattam (illetve a kisfiamat most is)
Remélem jobb lett a napotok ettől! Tudjátok mit? Kifekszem a kertbe a függőágyba, kiviszem a bébiőrt és olvasok egyet az árnyékban (jelentem egyik sem üvölt, hanem alszanak) Nektek jó pontozást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!