Hogyan tettétek túl magatokat az abortuszon?
Kedves Hölgyek,
Nyilván tudjátok mind, hogy egy nő soha nem örömmel hoz meg ilyen döntést. Szeretném, ha ez alá a poszt alá nem a pocskondiázások kerülnének, hogy minden körülmény között lehet vállalni, ha már egyszer úgy alakult.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy aki így döntött, azok a lányok hogyan tettél túl magukat ezen? Veletek maradt a párotok? Mennyi időre volt szükségetek az eset feldolgozásához/elengedéséhez,és tolerálta e párotok, hogy ez egy nehezebb időszak?
Amikor Én átestem ezen a drasztikusnak felfogott dolgon, még nagyon a kezdeti stádium volt, egy sejtecske.
Ettől függetlenül utána sokat kikívánkozott belőlem, hogy beszélnem kell róla ahhoz, hogy fel tudjam dolgozni ezt. Párom az elején velem volt, megölelt, mellettem állt. Mondtam neki, hogy nagyjából fél évre biztosan szükségem lesz, addig lehet napi szinten elő fog törni belőlem egy fél órára-órára a téma, de mellette, előtte/utána olyan voltam vele mint egy normális kapcsolatban. Ezt nagyjából 1-2 hónapig tolerálta. A pszichológus téma is fölmerült, de tenni már nem tett érte, csak rámförmedt, hogy hagyjam már abba.
Később agresszív lett, fizikailag bántott, fél év múlva már nem voltunk együtt.
:(
Először a kérdésre válaszolva: ismerek olyat, aki túltette rajta magát könnyen, és olyat is, aki nem.
4-es, te meg abban a tévhitben élsz, hogy a halál jobb, mint a rossz élet. Ugyanakkor gondolom, nem fogsz kiállni hirdetni, hogy atomozzák le Afrikát merő humánumból. Ha a gyerek 1 éves korában szegényedik el a család, akkor fojtsák meg a kispárnával? Nem...akkor beláthatod, hogy ugyanilyen jogtalan azt a gyereket megölni néhány hónappal korábban hasonló okokból. Az örökbeadás esetén meg a "Jó szülőkhöz került-e?" kérdés megúszható a nyílt örökbeadással, amikor is te választasz neki szülőt, és még rendszeres tájékoztatást is kérhetsz róla. Amíg valaki nem jut el oda, hogy a saját életét kész legyen eldobni, ne ítélkezzen nagy mellénnyel más emberek életéről és haláláról, arról, hogy nekik mi a jobb. Ezt mindenki maga tudja megítélni, nem pedig valaki más, aki jósnak hiszi magát, és azt hiszi, hogy a hátrányos indulás, nehezebb életkezdés már ok lehet az élet elvételére...merő "humánumból" persze.
#7, látom mindent bevetnétek azért, hogy csak a magzatpárti narratíva lehessen jelen...
Én a magam részéről továbbra is úgy vélem, hogy amíg lehetőség van az abortuszra, azt tartom a jobb választásnak az örökbe adással szemben. És ezt a véleményemet nem is óhajtom véka alá rejteni...
"amíg lehetőség van az abortuszra, azt tartom a jobb választásnak az örökbe adással szemben."
KINEK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!