Ti osanyanak tartjatok magatokat vagy inkabb bezzeganyanak?
A bezzeganya nem azt jelenti, hogy gyereknevelésben, gondozásban mindent jobban tud mindenkinél és
Az ősanya meg nem azt jelenti, hogy a gyermekei az élete?
Csak mert ezekbe nem fér bele a leirás.
Egy nő aki otthon van gyerekkel. És fürdik is, stb, ennyi. Szerintem ez csak egy sima háztartásbeli anyaság.
A fürdést azért hoztam fel, mert ezen az oldalon sokszor van vita belőle, hogy van akinek van ideje fürdeni, van akinek nincs, szerintem inkább igény kérdése :D
A kérdést inkább úgy értelmezzétek, hogy ősanyának tartom azt, aki szülés után nem ad magára, mert mondjuk nem akarja lepasszolni a gyerekét senkinek, bezzeganya pedig az, aki szülés után is elmegy szemöldököt csináltatni és ilyenkor kapja az ősanyáktól, hogy a "te kozmetikázásod az első, nem a gyereked." Ezt pl az egyik kommentelőnél olvastam, és ezek miatt az ellentétek miatt fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy tulajdonképpen van-e életetek a gyerek után vagy 100%an az anyaság oltárának szentelitek e magatokat és nem foglalkoztok olyanokkal, mint a külsőtök vagy pl a párotokat is háttérbe szorítjátok
vagy pl ezt is egy kérdésnél olvastam: Ne foglalkozz senkivel.Pont volt itt egy kérdés,ott meg egy 5 gyerekes anyukát azért csesztek le,mert gyet-en van tehát CSAK anya.De ha valaki tanul,akkor nem foglalkozik a gyerekével.Ha bölcsibe adja korán akkor karrierista,ha 3 évig otthon van vele,akkor munkakerülő.Szóval érted :) van akinek semmi sem jó... nem tudom így másabb e a kérdés lényege?!
2,5 gyerekes anya vagyok,feleseg,dolgozo no ( a kozepso gyerek 4 honapos koratol, a nagyobbik 6 honapos koratol dolgozom) vezeto beosztasban dolgozom,megis szoptattam oket,rengeteget vagyok veluk a szabadidonkben.
Biztos hatter vagyok a ferjemnek, szeretoje vagyok, szerelme es baratja...
A gyerekeimet is imadom,hordoztam oket stb.
Igenyes vagyok a kornyezetemre es magamra is, na akkor en milyen anya vagyok?
Utalom az ilyen korlatolt,degradalo jelzoket..
Mindenkinek van egy cipoje es nem biztos,hogy a tied nekem kenyelmes lenne vagy epp lehet, te menekulnel az enyembol...
Ez igaz, nem is ugy tettem fel a kerdest, hogy szerintetek milyen vagyok vagy lennetek-e a helyemben
Csak nem ertem pl, hogy miert ilyen ellensegesek egymassal az anyak
Én meg lesz@rom anya vagyok és lusta anya ill. majd én tudom hogy mit csinàlok anya. :D
Lesz@rom hogy màsok mit és hogy csinálnak, mert mindenki azt csinàl, amit akar(kivéve gy.bàntalmazàs)
Lusta vagyok, mert nem szoktam tornázni, fejleszteni tudatosan a gyereket, nem viszem babàs foglalkoztatókra, és hasznàlom a mosogatógépet...stb.
Majd én tudom, hogy mit csinàlok anya vagyok, ugyanis baromira nem bírom, ha valaki "véleményt" mond a dolgaimról. ;)
A te csoportjaidba egyàltalàn nem férek bele, csak hogy ne offoljak. :)
Imadlak, utolso :D
Marmint a stilusodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!