Kisfiús anyukáktól kérdeznék. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap voltunk védőnőnél az 1 hónapos kisfiammal. Kicsit rosszallóan nézett rám mert állítása szerint ő mondta hogy fürdetésnél kicsit húzogatni kell a fütyiét. (Totál nem mondta de ez nem az első eset hogy azt hiszi hogy mondott valamit aztán mégse). Kicsit tanácstalan vagyok mert azt hallottam hogy egyébként meg nem lehet ezt csinálni mert megrepedhet a bőr. Nektek mi a tapasztalatotok?2017. júl. 12. 10:06
11/13 anonim válasza:
Nekünk azt mondták mindenhol (jártunk urolgoiara és nefrológiára is), hogy annyira huzogassuk, amennyire a bőr engedi, ne tovább és ne erőszakosan. Így csinaltuk. De le volt nagyon tapadva, két évesen húzta hátra neki a gyerekorvos teljesen. Akkor sírt és még aznap este fürdésnél és ennyi. 4 éves, azóta sem volt semmi gond. Magának hátra húzza fürdésnél, megmossa, örül a cseresznyenek( így hívja a makkot) és azt hiszi, hogy a kukac benne van (mint a cseresznyeben). Igazság ebben a kérdésben nincs. Van amelyik orvos ezt mondja, van amelyik azt. De ez szinte minden egészségügyi kérdésre igaz szerintem lassan.
12/13 anonim válasza:
HÁrom kisfiam van, mindháromnak másfél éves kora után jött hátra magától a bőr. csak észrevettem fürdetésnél, hogy már feljön.
Sosem húzkodtuk. Mióta feljön magától, azóta mostuk, mossák úgy rendesen. Nekünk mindig azt mondták, hogy a makk öntisztuló, és ne erőltessük a bőrt.
13/13 anonim válasza:
TILOS húzogatni ilyen picinek! Ilyenkor még össze van nőve a fütyi többi részével. Az én fiam 1 éves, neki se csináltam még. Ne húzogasd, csak elfertőződik ha valami kosz alámegy vagy ha véletlenül megreped a bőr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!