Kislányos anyukáktól kérdeznék! Szerintetek nem fogja szúrni a babám fejét a fülbevaló?
Figyelt kérdés
Most fogjuk kilövetni a babám fülét,és azon gondolkodtam,hogy amit betesznek neki fülbevalót,az nem fogja szúrni a fejét, hogyha alszik.Mert az én manóm csak hason alszik.Azt mondták,hogy annak 6 hétig bent kell lennie.2010. máj. 8. 08:46
1/5 anonim válasza:
nem fogja. én úgy kapcsolom össze, hogy a hegyes vége ne lógjon túl a kapocs része. (két állás van, lehetne szűkebbre is rakni, de akkor szúrná. (remélem értető. nekem is így van bent a fülbevalóm, és nem zavar. ő meg 14 hósan kapta, és már reklamálna, ha zavarná.)
2/5 anonim válasza:
Engem zavarnak alvás közben azok a rajta fülbevalók, szúr éjjel ha abban alszom. Lányomnak még a kórházban berakták az arany fülbevalot ami elől kapcsos, az tuti nem szúr, nem bök sehol. Nem tudom mennyire alszik mélyen a babád, de ha kilövik, utanna este álmában probald meg kicserélni neki babafülbevalora, Kis alkoholba Amit a köldökapolashozbitrak beaztatod akkor le lesz fertotlenitv e a
füli. Utanna pedig én napi több alkalommal kamilla teaval vattaval mosogattam neki.
3/5 anonim válasza:
Nekünk nem szúrta, jól aludt. Nekünk is 6 hetet mondtak, de én kicseréltem 2 hétre rá. Még csak be sem pirosodott neki.
4/5 anonim válasza:
6 hétig benne volt a fülében.Amit ráhuznak hátul,pont addig ér,a szúrórésze nem volt kintebb.Remélem érted.Semmi baj nem volt.
5/5 anonim válasza:
szia!Az én lányom is hason alvós és sose zavarta,és nem is piszkálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!