Miért csodálkoznak azon sokan, hogy 26 évesen a második babánkkal terhes a Feleségem?
Sokan nem értik, hogy ilyen fiatalon minek 2 gyerek, de nem értem hogy mi ezen a fura, ha már mindenünk megvan (saját lakás, autó, munka, házasság). Miért baj az hogy mi fiatalon akartunk szülők lenni, mert természetesen mindkettőjüket terveztük. Családot választottuk a bulizás helyett. Ez baj?
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert véleményekre vagyok kíváncsi! (Nem vagyunk kisebbség, ezt csak azért írom, mert náluk jellemzőbb a korai gyerekvállalás, nem azért mert bajom van velük.)
Feleségem 25, nagyobbik baba 2, kisebbik 3 hónapos magzat, én 26.
30 válaszoló!
Nem értem miről beszèlsz!
Semmi ilyenről nem írtam!!
Nem azt írtam, hogy te írtál ilyet.
Csak ha 26 éves, akkor simán lehet 1 vagy 2 év korkülönbség.
Azért 24-25 évesen még fiatal, de nem annyira, hogy korai legyen szerintem.
Nem beszélve arról, hogy régen már ilyen idősen vénlánynak számított, akinek nem volt legalább egy gyereke. De az más világ volt.
Viszont vidéken sok helyen még mai napig így van, tőlem is megkérdezték 20 évesen, hogyhogy nem mentem még férjhez, mi az, hogy nincs gyerekem...
Nem vagyok paranoiás, ahogy írtam a kérdésemben is, csak KÍVÁNCSISÁGBÓL tettem fel a kérdést!
De már rájöttem, hogy miért csodálkoznak ezen sokan. Pár nappal ezelőtt az egyik munkatársammal beszélgettem, és amikor megkérdezte, hogy van e barátnőm mondom, h nincs, hanem feleségem van. Kérdezte h ilyen fiatalon, mondom h annyira nem vagyok fiatal, 26 vagyok, és azt mondta h kevesebbnek nézek ki, mondjuk 22 nek tűnök. És amikor elmondtam hogy van 2 gyerekem is akkor már nem tudott mit mondani.:) Tehát akkor ebből arra következtetek h lehet hogy mások is fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok, és ezért furcsálják a 2 gyereket...
Tehát nem provokálni, dicsekedni, stb szerettem volna, hanem csak a véleményetekre lettem volna kíváncsi!
Köszönöm azoknak akik értelmes választ adtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!