Most tudtam meg, hogy terhes vagyok. Sokan vannak így ezzel?
Minden nagyobb változástól megijedhet az ember, a pozitívaktól is. Új munkahely, házasság, új helyre költözés, terhesség, stb. Idővel az agyad is felveszi az iramot, csak ne küzdj az érzések ellen.
Bizonyos szempontból egy szakaszt le kell zárni az életedben és ez is egyfajta gyászfolyamattal jár.
21 vagyok úgyan igy voltam, ahogy te.. alig vartam pozitiv legyen a teszt amint meglattam a pozitiv nem tudtam mi tévő legyek kicsit mondhatni megijedtem viszont amint elmész az első uh-ra teljen mashogy fogod erezni es gondolni a dolgokat hihetetlenül jó érzés :)
14hetes vagyok minden pillanat öröm :))
Ne külső elvárásoknak akarj megfelelni, mert akkor az egész terhesség és gyereknevelés egy rémálom lesz.
A pozitív tesztnél én is betojtam (tervezett gyerek), hogy vissza az egész, nem gondoltam át, túl valóságos, hűbasszameg most mi lesz. Aztán átálltam arra, hogy hagyom sodródni magam.
Mire megszületett, már a gondozáshoz/neveléshez is úgy álltam, hogy alacsonyra tettem a lécet: ha este még életben van, akkor sikeres nap volt.
Így nem stresszeltem agyon magam. Ha valami fontos dologban voltam tanácstalan, akkor meg felhívtam a gyerekorvost. Lassan két éves, eddig remekül működik a dolog. Belekalkuláltam, hogy elrontok dolgokat, de ezt mind lehet utólag korrigálni.
Az elsőnél nekem is így volt, megijedtem kicsit. Augusztusban teszteltem pozitívat másodszorra, ekkor már inkább türelmetlenséget éreztem, mikor mehetek már uh.-ra,orvoshoz stb.
És most is ha rajtam múlna felpörgetném az időt, annyira várom már hogy láthassam :)
26 hetes vagyok, még van 3 hónapom, de az idő elég gyorsan megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!