11 hetes terhes vagyok es kb masfel hete minden tunetem elmult meg azt is hozzateszem hogy dohanyzok ami tudom hogy m jo a picire nezve de nem tudtam letteni lehet baj a picivel hogy meghalt volna a magzatom?
Nyugodtan cigizz.
A gyerek majd megszenvedi a leszokást, amit te nem vagy hajlandó megtenni, miután megszületett!
Olvass utána!
Nem azert irom, mert nalad is ez van, biztosan nem!
De en is 11 hetes voltam, amikor eszrevettem, hogy megszunt minden tunetem par napon belul. Igaz, nekem volt pecsetelo verzesem is, igaz, az mar a terhesseg elejen is volt egyszer, szoval inkabb a tunetek megszunese ijesztett meg. Elmentem uh-ra es igaz volt, amitol feltem, elhalt a baba.
Nalad nem ez lesz, biztosan nem.
Viszont en igy is nagyon nehezen tidtam magam tultenni rajta, meg most is a valaszokat keresem. Es mindig oda jutok el, hogy vajon mit csinaltam rosszul...
En is dohanyoztam, de leraktam, amikor az elso honapban, ahogy probalkoztunk. Szedtem vitamint, abbahagytam a sportot amikor pozitiv lett a teszt, stb. Azt hiszem mindent megtettem, amit tehettem.
Fogalmam sincs, hogy mit ereznek, ha dohanyoztam volna, csak arra tudnek most gondolni, hogy en oltem meg.
Ne dohanyozz, akaratero kerdese. Hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!