3 hete vesztettem el a szüzességemet, sajnos nem védekeztünk amit nagyon megbántam. De hozzáteszem, hogy a barátom nem ment el. Terhes lehetek?
Nagyon félek!
bár tudom hogy az előváladékba is lehetnek spermiumok. Másnap hajnalban megjött a menzeszem ami eredetileg is késett. De most nagy gondba vagyok.....hányingerem van reggelente fáj, görcsöl+szúr az alhasam...nemtom hogy mit gondoljak..nagyon nagyon félek, hogy terhes vok...De olvastam már itt, hogy sokan annyira idegesek, hogy bemesélik maguknak a terhességet és megjelennek a tünetek..remélem velem is ezvan! 17 éves vagyok és még nagyon nem tervezek gyereket. Megbántam amiért felelőtlen voltam.....de most rettegek...a napokban megcsinálok egy tesztet...Mennyire pontosak a terhességi tesztek?? Szerintetek teherbe estem?kérlek szorítsatok...Amúgy jövő hét végén kellene megjönnie a következő menstruációmnak, de nemtok addog várni, inkább csinálok egy tesztet.előre is köszönök mindent!
Az írtad, hogy másnap reggel megjött. hát valószínüleg nem vagy terhes, mert a ciklus végén (szinte 100%) nem lehet teherbeesni.
a tesztek a fogantatás után kb 11 nappal már mutathatnak pontos eredményt. Sajnos a negatívban lehet pontatlan, csak a pozitív eredmény 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!