Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csodálkoznak azon...

Miért csodálkoznak azon sokan, hogy 26 évesen a második babánkkal terhes a Feleségem?

Figyelt kérdés

Sokan nem értik, hogy ilyen fiatalon minek 2 gyerek, de nem értem hogy mi ezen a fura, ha már mindenünk megvan (saját lakás, autó, munka, házasság). Miért baj az hogy mi fiatalon akartunk szülők lenni, mert természetesen mindkettőjüket terveztük. Családot választottuk a bulizás helyett. Ez baj?

Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert véleményekre vagyok kíváncsi! (Nem vagyunk kisebbség, ezt csak azért írom, mert náluk jellemzőbb a korai gyerekvállalás, nem azért mert bajom van velük.)

Feleségem 25, nagyobbik baba 2, kisebbik 3 hónapos magzat, én 26.

2017. júl. 11. 17:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
45%
26 évesen már épp ideje szülni. Nem értem miért kell ezért leszólni valakit. Jóhogy nem 35-40 évesen szüljön valaki. Elég hülye divat ez a nagymama korú anya menjen a suliba a gyerekért.
2017. júl. 11. 19:15
 12/35 anonim ***** válasza:
79%
Mért baj h 21 evesen szul valaki? De látod kérdező , itt toluk megkérdezheted ezzel mi a baj az is cseszi a csoruket ha 30-35 felet szul vki es az is ha 25 alatt. 😁😁
2017. júl. 11. 19:34
 13/35 anonim ***** válasza:
59%
Senki nem írta, hogy baj, csak nem ez a jellemző. A kérdező meg pontosan tudja a választ, csak provokálni akarja a népet, meg magát fényezni.
2017. júl. 11. 20:07
 14/35 anonim ***** válasza:
36%
13# senki sem irta de aki irta , h 21 evesen esett teherbe ķonkretan eddig nullára volt lepontozva
2017. júl. 11. 20:18
 15/35 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék senkit sem provokálni, nem akarom magamat fényezni sem. Lehet, hogy úgy tűnik a leírás alapján, de nem ez volt a célom. Hanem tényleg csak kíváncsi vagyok a véleményekre!
2017. júl. 11. 22:21
 16/35 anonim ***** válasza:
42%

Ram most megint furcsan neznek,mikor mondom,hogy nem a 15 hosom az elso,hanem a 10 evesem,es raadasul van egy 8 eves is 😂

28 vagyok amugy.

Mara megvan mindenunk,hitelmentes lalas,auto.paromnak nagyon jo munkahely,amiert kemenyen megdolgozott.gep mellett kezdte 6 eve(elotte is volt munkaja,csak 6 eve van a mostani helyen)

Munka mellett erettsegizett,majd technikus kepzesre ment.a munkahelyen pedig egyre felljebb.mara merotechnikus.

En baba mellett fejeztem be az erettsegit,majd szakmat tanultam es a 2.utan dolgoztam is a szakmamban egeszen a 3.gyerkocig.

Az meg,hogy csak erettsegivel es diplomaval lehet jol keresni hulyeseg.parom eredeti szakmaja komuves es burkolo.maszekban csinalja a mai napig,ha epp van munka.jobban keres azzal,mint a rendes munkajaval.persze kemenyebb is,es azert mas a napon dolgozni mint a klimas meroszoban.de csinalja,ha hivjak.igy jutottunk el idaig.

Most voltunk hajduszoboszlon es a masszazson mindig megkerdeztek a masszorok,hogx hany eves vagyok,latjak,hogy van gyerkoc.es mikor mondom,hogy 3 is van.na akkor lesnek nagyokat.de mindig pozitiv a megdobbenes.

2017. júl. 12. 08:21
 17/35 anonim ***** válasza:
33%

"26 évesen már épp ideje szülni. "

Ki szerint, szerinted???

A kor csak 1 dolog a sok közül, kinek mikor válik ALKALMASSÁ hogy gyereket vállaljon.

Bírom hogy még mindig tenyészkancaként tekintenek a nőkre így 2017-ben is, akinek csak gépesítve szülnie KELL MERT IDEJE, akár esik akár fúj.

Értelmes embernek jó pár feltételnek kell teljesülni hogy jöhessen a baba.

2017. júl. 12. 09:14
 18/35 anonim ***** válasza:
40%

Csak a baj ott kezdődik,hogy ha minden feltétel adott egy(vagy több) babához akkor sem vállalnak gyereket (időben) mert lemondásokkal jár.Oda lesz a megszokott kényelmes életmód mert a gyerek határozza meg az idődet nem pedig te magadnak..meg a mai modern kor csak a karrierről szól..az én családomban is van olyan aki fősulit,egyetemet mindent elvégzett,felköltözött Pestre,jobbnál jobb munkahelyei vannak,de egy értelmes kapcsolata egy sem,hogy gyereke mikor lesz ki tudja és elmúlt már 30..nem 40 évesen kéne a mai nőknek eszébe jutni hogy jaj,lehet kéne már egy gyerkőc,aztán meg rinyálnak hogy nem jön össze mert csomó e.ü.i problémája van.Meg beteg gyereket szül mert a rizikófaktora magas.

A régi világban családcentrikus nők voltak akiknek egy szakma is elég volt meg egy biztos munkahely,a maiban meg karrierista nők vannak akiknek a havi 2-300 ezer ft-os fizetés sem elég 1! gyerekhez..hányok a mai világtól komolyan!!

Én pl sosem voltam nagyravágyó,én nem akarom lapátolni itthon a pénzt,én és a párom úgy gondolkodunk hogy annyink legyen hogy a hitel-rezsi be legyen fizetve,itthon a háztartáshoz minden meglegyen,meg legyen mit ennünk,a kocsiba legyen benzin és ennyi. Hála Istennek ezek adottak,és van már 2 gyerekünk (egy 4 és egy 2 éves), én 27 vagyok a párom meg 30. 5 éve vagyunk házasok,van egy családi házunk és egy autónk,2 kutyánk.

Kérdező,ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel,azok csak irigyek rátok! Nekünk a párom unsitesója szólt be hogy merészek vagyunk amikor a 2 babánkat vártuk..de csak irigy volt mert neki csak élettársi kapcsolata volt a párjával (még csak el sem voltak jegyezve) mi meg már házasok voltunk,ill. nekik csak 1 gyerek van,meg egy albiba tengődtek,meg is mondta hogy sosem lesz pénzünk saját lakásra,azóta már meg is csalták egymást..szóval az irigység kijött.

Boldog életet kívánok nektek ☺

2017. júl. 12. 09:41
 19/35 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó én meg az ilyen kárörvendő idiótáktól tudok hányni mint te vagy.

Nem mindenki karrierista aki szeretne normális feltételeket teremteni a saját gyerekének. Kicsit fogalomzavarban vagy.

Persze az sokkal menőbb mint mikor szülnek a nagy semmire, majd lehet itt tobzódni hogy jajjj mikor jön már a családi mert hó vége van és számolják az aprót. Annak a gyereknek az ég világon semmi baja nem lesz ha pár évvel később születik meg, nem attól a pár évtől lesz öreg az anyja.

Ja meg a másik kedvencem, hogy a 20 évesen szül után már rögtön a 40 évesen szül jöhet csak, ugye? Igaz csekélyke 20 év van a kettő életkor között de sebaj, lehet jönni a hülye unokádat szülöd meg dumával, mert valaki nem 20 évesen lett terhes. Logika...

Ja és nem turkálok mások zsebében de megnézném huszon pár évesen honnan van valakinek hitelmentes autó-ház, stb. Jaa csak nem örökölt szülői ház? vagy Piripócspusztafalu alsón vette 1 millióért?

Tök jó, de vajon mi a frászkarikát csináljon az a fiatal akinek nem volt ilyen szerencséje, szeretne valami sajátot, pl. a fővárosban vagy környékén (mert ott él-dolgozik) ahol lassan 10 millióért is csak valami lepusztult lyukat lehet kapni? Fel kéne már fogni hogy nem mindenkinek egyformák az életkörülményei!!!

Szeretem az ilyen 130 nettót keresek de megvan MINDENEM, fúj karrier, fúj továbbtanulás, aztán a végén kiderül hogy örökölt hitelmentes házban él a világ végén. Hát köszi. lehet itt fújjogni hogy kinek mennyi elég, de akkor nézzél is körül hogy mi mennyibe van ha nem hullik az ölébe valakinek, aztán fujjogj.

Ja igen ma 200 ezer ft sem nagy pénz sajna ha egy fiatal saját tulajdonú ingatlant akar, és megtermeteni a saját és gyerekei jövőjét meg nem nyomorba szülni, de ha ezt valaki le meri írni jön a sok nettó 100al is boldog vagyok és legalább nekem van 3 gyerekem bibi típusú hülyék, akik nem látnak tovább az orrocskájukig.

Utálkozzál tovább drága, marha tartalmas életed lehet ha nincs jobb dolgod mint mások kapcsolatába vájkálni.

2017. júl. 12. 10:14
 20/35 anonim ***** válasza:
57%

"és a párom úgy gondolkodunk hogy annyink legyen hogy a hitel-rezsi be legyen fizetve,itthon a háztartáshoz minden meglegyen,meg legyen mit ennünk,a kocsiba legyen benzin és ennyi. "

Jajj ez olyan megható mindjárt sírvafakadok.

Igen ennyi elég mert erre vagy képes, mondjuk ki :) Kíváncsi lennék mi lenne a véleményed minderről ha olyan szakmád lenne amivel lapátolod haza a százezreket.

haha, ez a legújabb, egy ember akinek nem is KELL több pénz :D Biztos.

Ezen kívül ne te akard már megmagyarázni másoknak hogy nekik mi legyen elég. Ha neki nyaraló kell meg kacsalábon forgó palota ahhoz sincs semmi közöd.

Az irigység meg csúnya dolog, tudod...:)

2017. júl. 12. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!