Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után 1 évvel milyen a...

Szülés után 1 évvel milyen a hasatok?

Figyelt kérdés
Vissza fogytatok, lógós kötényhas maradt a fogyás után?
2010. máj. 21. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kisebb, mint terhesség előtt, de már látszik, hogy nem olyan feszes. Kicsit petyhüdt a bőr rajta.
2010. máj. 21. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem lógni nem lóg, de maradt hasam egy kicsi (10 hónap), olyan mintha 2-3 hónapos terhes lennék:))))
2010. máj. 21. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az elso szulesem utan alig voltam gyerekmentes, mert 14 es fel honap van a ket baba kozott. Vekony, sportos, magas testalkatra hiztam elso terhesseg alatt 25 kg-ot, ami arra volt jo, hogy mar nem voltam se vekony, se sportos. Tejem nem volt, igy hamar elkezdtem tornazni, a kajara is odafigyeltem, megdobbento modon 3 honap alatt lement minden es meg 2 kg. A napi egy oranyi intenziv alakformalasnak hala a hasam is feszes lett es jobb formaba kerultem, mint gyerek elott. (Egyebkent konret pocakom amugy sem maradt szules utan, egybol szinte lapos lettem, de ez szerintem testalat fuggo, en amugy sem hasra hizom, hanem combra, fejre).

Nah, a 2. terhesseg alatt csak 15 kg-ot hiztam, vegig vekony(nak tuno) maradtam, a pocakom sem lett nagy, viszont vegig olyan feszes volt rajta a bor (talan a keves zsirretegnek koszonhetoen), hogy majd szetszakadt, sot, a vegere szet is szakadt, lett nehany csikom.

A korhazbol sikerult lapos hassal es plusz het kiloval tavozni. Most harom honapos a babam, mar a regi sulyomnal vagyok, a hasam szinte homoru.

Szoval minden szep is lenne.

De!

A borom nagyon lassan huzodik vissza. Nincs kotenyhasam, allva meg egesz jol nez ki, de ulve fodrozodik, tapintasra puha. Ismet tornazom, nem latom a hatast, szerintem nem is fogom, mert ez nem zsirtobblet, nem a hasizom hianya, siman ugy jart a borom, mint a sokaig felfujva tartott lufi, veszitett a feszessegebol.

Gyanitom, hogy a lanykori, vagy a ket szules kozotti feszesseget csak akkor fogom ismet hastajekon tapasztalni, ha bevallaljuk a harmadik babat es lesz bent valaki, aki kitoltse a boromet.

2010. máj. 21. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!