Szülés után mikor ment vissza a hasatok kb. olyanra mint volt előtte? És ha repedezett lett a bőrötök, akkor az javult?
Nekem óriási volt a hasam, pedig annyira nem volt vészesen nagy a babim, 3500 gr. Most 4 hónapos lesz lassan, és még mindig nem alakult vissza rendesen a hasam, és az látszik, hogy kicsit repedezett a bőr. Végig kentem a hasamat, most is időnként bekenem DM saját márkás terhességi csíkok elleni masszázskrémmel, ha eszembe jut.Tény, hogy még vagy 10 kg-ot le kell adnom. De hát, ez van. A babiért mindent. :)
Banyuci
Szia Banyuci! :) Köszönöm a válaszod!
Nekem vannak a hármasikreim, és hatalmas volt a pocakom, és rajtam már "csak" 4 kg van, de szerintem szinte mind a hasamon (meg egy kicsi comb-fenék részen). Viszont a bőröm kb. két számmal nagyobb nálam, azért alakult már a szülés óta (7 hónaposak a lányok), folyamatosan megy visszább, de nagyon lassan. És még a barna csík is látszik (igaz, nekem nem csak csíkban volt, hanem körkörösen a köldökömtől kiindulva 3-4 cm-ig, ahol jobban repedezett a bőr). Remélem, el fog múlni, és vissza húzódik annyira a hasam, hogy legalább egy részes fürdőruhát fel merek majd venni.
Nekem a fenti termék nagyon sokat segített, lányom sem volt nagy, 3500gr, de mivel vékony voltam, nagy volt a hasam és szinte lógott a bőr rajta szülés után. Ezt használtam 5hónapon keresztül és már sokkal szebb. Aztán van egy kozmetikus ismerősöm aki foglalkozik tekercseléssel, most jár hozzám, azzal is sokat javult a dolog. Azt vedd figylembe,amíg szoptatsz addíg ilyen készítmények nem javasoltak.
07.45-nek: Köszike, ez nagyon jó tipp volt. Ezt sem lehet használni szopi alatt? Vagy csak a tekercselésre írtad?
Banyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!