Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után mikor ment vissza...

Szülés után mikor ment vissza a hasatok kb. olyanra mint volt előtte? És ha repedezett lett a bőrötök, akkor az javult?

Figyelt kérdés
Főleg azokra lennék kíváncsi, akiknek hatalmasra nőtt a hasuk, vagy ikreket hordtak ki.
2010. jan. 22. 06:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem óriási volt a hasam, pedig annyira nem volt vészesen nagy a babim, 3500 gr. Most 4 hónapos lesz lassan, és még mindig nem alakult vissza rendesen a hasam, és az látszik, hogy kicsit repedezett a bőr. Végig kentem a hasamat, most is időnként bekenem DM saját márkás terhességi csíkok elleni masszázskrémmel, ha eszembe jut.Tény, hogy még vagy 10 kg-ot le kell adnom. De hát, ez van. A babiért mindent. :)

Banyuci

2010. jan. 22. 07:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia Banyuci! :) Köszönöm a válaszod!

Nekem vannak a hármasikreim, és hatalmas volt a pocakom, és rajtam már "csak" 4 kg van, de szerintem szinte mind a hasamon (meg egy kicsi comb-fenék részen). Viszont a bőröm kb. két számmal nagyobb nálam, azért alakult már a szülés óta (7 hónaposak a lányok), folyamatosan megy visszább, de nagyon lassan. És még a barna csík is látszik (igaz, nekem nem csak csíkban volt, hanem körkörösen a köldökömtől kiindulva 3-4 cm-ig, ahol jobban repedezett a bőr). Remélem, el fog múlni, és vissza húzódik annyira a hasam, hogy legalább egy részes fürdőruhát fel merek majd venni.

2010. jan. 22. 07:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, és én is kentem végig a hasam, állítólag egy szuper krémmel, nem is repedt a 30. hétig, de utána elkezdett nagyon. (36. hétre érkeztek)
2010. jan. 22. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem a fenti termék nagyon sokat segített, lányom sem volt nagy, 3500gr, de mivel vékony voltam, nagy volt a hasam és szinte lógott a bőr rajta szülés után. Ezt használtam 5hónapon keresztül és már sokkal szebb. Aztán van egy kozmetikus ismerősöm aki foglalkozik tekercseléssel, most jár hozzám, azzal is sokat javult a dolog. Azt vedd figylembe,amíg szoptatsz addíg ilyen készítmények nem javasoltak.

2010. jan. 22. 07:45
 5/7 anonim ***** válasza:

07.45-nek: Köszike, ez nagyon jó tipp volt. Ezt sem lehet használni szopi alatt? Vagy csak a tekercselésre írtad?

Banyuci

2010. jan. 22. 07:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt sem mert koffein van benne, a tekercselésnél rá kell kérdezni a kometikusra, milyen termékeket használ, de általában azok sem javasoltak.... :o( A terület "aktivizálása" miatt élénkítő anyagokat tartalmaz szinte az összes krém, ami nem azt meg szinte meg sem lehet fizetni! Vannak még lehetőségek, csak mind pénzfüggő. Sokunknak nem telik rá sajnos.
2010. jan. 22. 07:55
 7/7 anonim ***** válasza:
6 hónap után kilóra úgy alakult,hogy csak +2 volt rajtam. A hasam szanaszét repedt,úgy is maradt és lóg a bőr,ez nem is fog elmúlni.
2010. jan. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!