Szülés után 1 évvel milyen a hasatok?
Figyelt kérdés
Vissza fogytatok, lógós kötényhas maradt a fogyás után?2010. máj. 21. 11:57
1/13 anonim válasza:
Aki nem ismer, és gyerek nélkül lát, el sem hiszi, hogy van babám.
Semmi hasam nincs, még jobb formában vagyok, mint terhesség előtt.
Mondjuk a fiamat hajkurászni sem piskóta, így van hol lemozognom magam
2/13 anonim válasza:
Csúnya, lógós kötényhas. 20kg-t híztam terhesség alatt, ami mára teljesen lement, beleférek a terhesség előtti ruháimba. A hasam nagyon csúnya, a bőröm elnyúlt, és lóg, nem tudok vele mit csinálni.
3/13 anonim válasza:
Nekem 6 hónappal a szülés után ugyanolyan mint előtte... már akkor is nagyobbacska volt, fogyóznom, tornáznom kellett volna. Majd még fogok is, ha eljutok odáig és már nem szoptatok, de így legalább ráfoghatom, hogy van már egy babám :o)
4/13 anonim válasza:
sajnos hiába fogytam le a terhesség előtti súlyomra, tornázom, diétázom, a hasam nagyon csúnya maradt, pedig csak 8 kilót híztam a terhesség alatt!!! kötény has és csíkok :(
5/13 anonim válasza:
Nekem szebb lett mint előtte. 6 hónap alatt visszanyertem a régi kilóimat, de a hasam még akkor kicsit lötyögött. Most 21 hónapos a fiam, és rendesen kockás hasam van (azelőtt sosem volt). Én ilyen szempontból szerencsés alkat vagyok. Akinek csúnya lett se bántsa magát, hiszen ez nem feltétlen rajta múlik!!! A lényeg, hogy a baba egészséges legyen! Én egyébként nagyon keveset eszek, a gyerkőcöm iszonyat eleven, így állandóan utána rohangálok, ráadásul még szopik. Gondolom ez is közrejátszott.
6/13 anonim válasza:
Nekem is szebb lett, sőt, 58 kg-val kezdtem a terhességet, most 56 vagyok (mondjuk ez nem hiányzott).
NEkem nagyon hamar visszahúzódott, a 6 hetes kontrollon kinevetett az orvosom, azt mondta, ha nem nála szültem volna, el sem hinné, hogy szültem :)
Jó géneket örököltem :)
7/13 anonim válasza:
Semmi hasam, már szülés után 3 héttel a régi ruháimat hordtam, pedig 20 kg jött fel, én ilyen alkat vagyok. 15 hónapja szoptatok, még kevesebb is vagyok mint voltam terhesség előtt.
8/13 A kérdező kommentje:
32 kg-ot híztam, még 5-öt kéne leadni. Nem csíkos a hasam, de uszógumim körbe a derekamon hasamon ami lóg és zavar, mert rálóg a nadrágokra, kiváncsi vagyok lemegy-e még.
2010. máj. 21. 12:59
9/13 anonim válasza:
szülés után 1 hónappal nem volt már hasam. ugyan olyan volt mint előtte.
most 4.5 hós a lányom, és kevesebb kiló vagyok mint terhesség előtt. nem szoptatok már sajnos.
Ne izgulj, szépen lassan lemegy felesleg. Szoptatsz még?
10/13 anonim válasza:
Szia! Nekem teljesen megnyúlott a hasamon a bőr, én még ilyet nem értem hogy valakinek ennyire gyökér bőre legyen mint nekem. Ezt komolyan mondom szó szerint lóg a hasam alján a bőr, lifeg. Sajna nagyon zavar és nem tudok vele mit kezdeni, hát ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!