Nagybabások, visszahúzódott a hasatok?
Fiam 10 éve 4,4 kiló volt, lányom márciusban 4.
Mind a kétszer hordtam hasleszorítót rögtön a szülés másnapjától pár hétig.
Soha nem volt lapos hasan, de nem maradt nagy.
Mondjuk a bőr valamennyire kinyúlt, de az van.
Midnen cuccom rámjön, majd ha már nem szoptatok, egyszer le szertnék fogyni 60 kilóra.
szia
az én fiam 4120dkg-val született hatalmas hasam volt, csíkos is lett.
szülés után pár hétre már rám jöttek a régi ruhák, nem sportoltam és diétára sem volt erőm... pedig kéne de most megint lesz baba, majd ha megszületett akkor neki állok :(
első
Igazán nem volt nagy hasam, inkábbb szrintem átlagos méretű.
Elsőnél 18 kg-ot híztam, másodiknál csak 12 -t, de akkor CH diétán voltam, a terh. cukorbetegség miatt.
a ruháim rám is rám jönnek, nem híztam, egyszerűen csak kinyúlt a bőr
sosem voltam sovány, nem arra vágyom, de ez a puha has zavar
Kétszer szültem nagy babát, csíkos, puha petyhüdt bőr maradt utánuk... :( De megérte! :)
Szóval, én lefogytam szépen a terhesség előtti testsúlyomra a második után is 54 kiló vagyok, de a hasam... Borzasztóan csúnya... Nem tudom, hogy láttátok e már azt a képet, amikor Julia Robertset mutatják (iker babái szülése után) egy bikiniben a tengerparton egy paparazzi fotón... Na olyan az én hasam is... Azt mondják a nagyokosok, hogy ezen csak a plasztikai sebészet segíthet... tehát van remény :)
3 kilós babát szültem először, nem volt nagy hasam, de mégis nagyon csúnyán lógott a bőr. A hasam nem nagy és a ruháimba is beleférek de a bőr szörnyű volt.
Sportoltam hátha változik de a bőr ugyanolyan csúnya maradt.
Nemrég megszültem a 4300 grammos lányomat, a hasam lapos, de a bőr rosszabb mint valaha :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!