Nagybabások figyelem! Mennyire probléma, hogyha a 3 hs babám még mindig 30-40 dkg-t hízik hetente?
4,5 kg-al, és 60 cm-rel született, most 8,30, mire 4 hós lessz, tuti, hogy 9 kg-os lessz a kis csöppségem...
Tapasztalatokra lennék kiváncsi a nagybabásoknál!
Köszönöm!
Szia!
Az én babám is nagynak számít mivel a sogornőmé másfél hónappal idősebb a lánya és 30 dkg könnyebb! Az én lányom 6,5 hónapos és még mindig 20-30 dkg-kat hízik hetente 56 cm és 3,4 kg most 6 hónaposan 73 cm és 7,70 kg!!! Úgy, hogy majd leadja a hurkácskáit, ha elkezd forogni, kúszni-mászni!
Boldog babázást kívánok!
Szia. Az én lányom 3300 g-mal és 53 cm-rel született és most 4 hónaposan 68 cm és 7640 g. Nekem is sokat hízik, de egyáltalán nem dagi. Olyan formásan husika. És nem mondta se a gyerekorvos, se a védőnő, hogy kövér lenne. Különben igaza van az előttem szólónak, majd lelassul a gyarapodás üteme, ha már "lemozogja". Addig pedig boldog babázást.
Üdv, 4 hónapos kislány anyukája
Szia! Nekem a kicsi fiam volt aki nagyon gyorsan hízott. 3350-el és 50 cm-el született. 3 hónaposan volt 8kg.4 hónaposan 8720gr.Innetől viszont alig hízott.Volt,hogy 2 hónapig semmit. Most lesz 2 éves és 12 kg. Akkor nagyon pufi volt,most viszont nagyon vékony. :)
üdv
Szia!
A lényeg, hogy 6 hóra megduplázza születési súlyát! Ha utána sokat mozog, kevesebbet fog hízni, észre fogod venni! A 6. hónapig híznak átlagban sokat és gyorsan, de utána valamennyire lelassul.
Nahh, hát akkor nem izgulok :o)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!