Leendő keresztanyukája vagyok 11 hónapos kisfiúnak. 30 ezer ft körül szeretnék adni valamit. Mi az ami hasznos és fejlesztő neki?
Lol binlia.
Te is egy agyhalott vagy szerinted mit csinál egy 11 hónapos baba a bibliában.
Már most ráerőltetnéd a vallásod remélem neked nincs gyereked.
"Te is egy agyhalott vagy szerinted mit csinál egy 11 hónapos baba a bibliában."
Én is vettem keresztelőre már Képes Bibliát. Nyilván nem félévesen fogja használni, hanem majd ha nagyobb lesz.
A vallásra való ráerőltetésről meg annyit, hogy én tiszteletben tartom, hogy te nem vagy vallásos és a gyerekedet se úgy neveled (gondolom), kérlek te is tartsd tiszteletben, hogy másnak meg ez fontos és ezért szeretné a Szentírást a gyerekével is megismertetni.
24es válaszod után asszem tökmindegy, mit adsz...
nem akarod ráerőltetni a vallást... ember... MEGKERESZTELIK és te leszel a KERESZTSZÜLŐ... felfogod egyébként, hogy ez mit takar, vagy csak a túlélendő 40 perces misét látod, utána meg a jól megérdemelt kaját???
Előre felvilágosítalak, hogy a pap KÉRDEZNI fog, amire illik tudni válaszolni, illik hangosan mondani a Mi Atyánkot, illik tudni keresztet vetni, és még egyéb sok más... kinn fogsz állni úgy egy templomnyi ember előtt, hogy löveted nincsen, mit kell csinálni. Gratulálok, hatalmas égés lesz. Mondjuk valószínűleg neked fel sem fog tűnni, csak annak aki már párszor látott templomot belülről... de fotók biztos szépek lesznek... anyám...
Milyen mise? Milyen miatyánk meg kérdezősdi?
Szombat délelőtre van a templom kibérelve csak mi leszünk a család lesz ott.
Mivel a ketesztanyja leszek természetesen foglalkozok vele. De ilyen vallásos imásat tőlem nem kap.
Lehet divatkeresztelő lesz de a nagyszülőknek fontos..
kérdező, nézzél már meg legalább youtube-on egy keresztelőt, szerinted csak besasszézol, nyakonöntik, és jöttök is ki???? keresztlányom keresztelője szintén mise után volt, csak mi, a család voltunk ott. 20 perces szertartás, többek közt olyan kérdésekkel feléd, hogy "Fogadod-e, hogy a gyermeket Isten gyermekének neveled, emígyen tanítod s segíted?" (vagy vmi hasonló). És erre pl. nem azt kell mondani, hogy IGEN, hanem, hogy FOGADOM.
Hatalmas koppanás lesz neked ez a keresztelő, ha ott állsz a pappal szemben és nem fogsz tudni megszólalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!