Milyen könyvet ajánlanátok, amelyben sok baba mozgását, figyelmét fejlesztő játék van?
Valoban fejlesztő az Anya taníts engem c konyv
A masszazs magában még a bőrérzékelest sem fejleszti. Ez irto miniatűr terulet ahhoz képest ahogyan fejleszthetők. Leginkabb csak izommukidesi zavarokat oszlat el es ennyi..
De bizti számtalan video van fent babamasszazsrol
Bocsi, elolvastam :) szoval nem masszázst, mászást irtál
A mászogolyo jo motiválo
De alapbol a mászáshoz egyensulyfejlesztés is kell a sok kuszas alatt megerősödött izomtonus mellett.
Sokat hintáztatni, forgatni, esetleg gördeszkán tologatni, de ott van a gimnasztikai nagylabdás tornák is a netről videokon
Baba mozgasfejlodese cimmel a google sok tanulnivalot es tanácsot kidob
elsőnek köszönöm.
Kedves második, látom te is szereted osztani az észt anélkül hogy bármit is tudnál a kérdezőről. 8 hónapos terhesen épp azon vagyunk hogy értelmesen, nem gagyogva és tv elé ültetve , hanem segítő módon is tudjak a babával majd játszani. .. tudniillik nem tudományos alapon, hanem érdemi szinten foglalkozni vele.
Teljesen félreértitek...
Napi 20-30 perc szerintem teljesen belefér amikor kicsit fejlesztőbb módon is foglalkozok vele.
A könyvet megnézem, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!