Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babának milyen...

6 hónapos babának milyen fejlesztő játék való? Mi hasznos nekik?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem megvan Deákné B. Katalintól az Anya taníts engem! című fejlesztési lehetőségek születéstől iskolakezdésig című könyv. Ha kell írjál privit és szívesen átküldöm e-mailben.

2010. júl. 15. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyesmire gondolsz, mi kaptunk egy fischer price formarakosgatós csigát. Először még persze csak a benne lévő kockákat pakolgatta, de aztán szépen megtanulta, hogy hogyan kell beletenni a csigába, igaz még nem formák szerint, ahhoz még kicsi szerintem. De most már rájött magától, hogy két kockát egymásba is lehet tenni. Ez szerintem egész jó kis játék, és nem is volt horror drága.
2010. júl. 15. 18:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, megvan neke is ez a könyv, szeretem is, de kimondottan játékra gondoltam.

Második válaszolónak, van olyan csigánk, örököltük unokatesóktól..de azt hittem azt még nagyon korai. De így jó ötlet.

2010. júl. 15. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:

4 honapos volt amikor kaptunk ajandekba egy ugynevezett kisagy zongorat. Most 5 honapos mult es most kezdte igazan erdekelni, most jott ra, hogy a labaival kell utogetni es zenel meg vilagit. Nem tudom mennyire fejleszto de nagyon jol elvan vele. Igy nez ki:

[link]

2010. júl. 15. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:

el tudnátok nekem is küldeni az anya taníts engem című könyvet? nagyon megköszönném.

a kérdezőnek: nekem is 6 hós a lányom, és nemrég vettünk egy fisher price telefont. nagyon szereti, ütögeti, csavargatja.

2010. júl. 15. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi felfújhatós csörgős hengert vettünk, nagyon szereti. Most még ha ráteszem, tud gurgulászni, a térdén, vagy a kezén támaszkodást megtanulni, de hanyattfekve is megfogja két kézzel, rázza, később meg remélem a mászásnál is hasznos lesz.
2010. júl. 15. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!