Milyen fejlesztö jatekokat lehet venni egy 5 honapos babanak?
Kéz-láb koordinációs fejlesztés?
Csörgő egyik kézből a másikba.
Vagy mi nekünk kellett húzni fel fekvésből hogy erősdjön a hasfala mert sérves volt.
Vagy a mászás tecgnika? Az még szerintem korai.
Szines, zenélős dolgok.
kisfiamnak van az a zenélő kutyus ami nagyon sok zenét játszik és imádja..
de jajj a nevét most igy pontosan nem tudom de reklámozták is régebben a tv-ben,de szerintem ha beirod keresobe kiadja
na szoval azt nagyon imádja,képes vele egész délután játszani meg riszálgatja magát :)
Vagy egy játszószőnyegre körbe játékokat rakni és kicsi rásegitéssel hagyni megpróbaljon utánuk menni.
1 voltam
De egyébként az othoni készlet is tökéletes egy lezárt csörgő szatyor vagy egy nem használt új fogkefe esetleg textilpelus játék itt a baba hol a baba.
Vagy fakanál, sima kanál... Gondolom most leszelek pontozva hogy hogy jövök én ilyen hülyeségekkel de egy nagyon hires gyermekpszihológus mondta/irta Vida Ágnes hogy a drága játék helyett sokszor kreativabb az otthoni készlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!