Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leendő keresztanyukája vagyok...

Leendő keresztanyukája vagyok 11 hónapos kisfiúnak. 30 ezer ft körül szeretnék adni valamit. Mi az ami hasznos és fejlesztő neki?

Figyelt kérdés
Már FP tanuló kutyust vettem neki névnapjára és ruhákat is.
2017. júl. 10. 18:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk is az a szokás kefesztszülőktől,h arany fülbevalót kislánynak fiúnak arany nyakláncot vesznek esetleg kereszt medállal.
2017. júl. 10. 20:25
 12/29 anonim ***** válasza:
57%

Nekem 1 éves kisfiam van. Ha van udvaruk akkor kinti játékok pl. műanyag játékházikó.

Mi már rég megkereszteltettük a Keresztanyukától szintén 30.000 ft értékű Rossmann-os utalványt kaptunk.

A kismotort ha már tud menni hamarosan fogja tudni használni. Nem tudom milyen árban vannak, biztos vannak drágábbak is amit mi vettünk 2-3000 ft volt.

Szerintem jobb lenne ha elosztanád az összeget pl. 10.000 ft vásárlasi utalvány, lego duplo.

2017. júl. 10. 20:33
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Pelenka...az aztán emlékezetes örök emlék..grat.
2017. júl. 10. 21:24
 14/29 anonim ***** válasza:

En nem orulnek a pelenkanak, 11 honaposan marcsak egy kifejezett markatol volt jo a bugyipelenka, mas atazott, vagy erzekeny volt ra, a simat meg raadni sem lehetett, most pedig mar nem is nagyon viseli el magan 16 honaposan, igy en jo sokaig eleg pelenkat elajandekoznsm, ha kapnank.

Nagyon csalad- es gyerekfuggo, hogy minek orulnek. En ezeknek orultem volna ennyi idosen: Caboo DxGo hordozo (de mi 1 honapos kira ota hordozzuk), fittlabda/gimnasztikai labda ringatva altatashoz, osszecsukhato tricikli (mar letezik ilyen fajta Smart Trike, ez viszont dragabbra jonne ki), bábok, amivel lehet neki bábozni, beltéri hinta, ha van naluk hely, ez olyan 16 000 ft korul mar van, jatszohazi/allatkerti/elmenyfurdobelepo, bar ezt majd csak par honap mulva tudjak kihasznalni, hintaszek, amiben lehet altatni, hintalo bentre.

2017. júl. 10. 22:17
 15/29 anonim ***** válasza:

Pelenka ??

Az ajandekot a GYEREKNEK viszed, nem az anyjanak, hogy megsporolj neki huszezer forintot - ez annak szol aki azt irta m, hogy o a pelenkanak orulne ... Ja, o igen, de a gyereknek lesz a kereszteloje, itt neki kell orulnie nem az anyjanak.

Kerdezo, en anno zenelo ezust kis ekszerdobozt vettem a keresztlanyomnak, most 13 eves es ki van a polcra rakva, abba rakja az ekszereit ( gondolok itt a gyongy karkotokre, muanyag orara ) .

2017. júl. 10. 23:46
 16/29 A kérdező kommentje:

Írta valaki az ajándékkártyát Rossmanos kártya 20 ezer ft értékben és egy tejfogtartó szelence? Hozzá egy lego duplo nagy farm készlet?

Ezt így közösen adnánk a szüleimmel.

Mikor a ballagásom volt 2 éve akkor nagyobb összeget kaptam tőlük szeretném viszonozni, de a kicsinek legyen egy emléke, hogy ezt a keresztanyutól kapta.

2017. júl. 11. 08:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ez jo lesz, igy lesz emlek is ( nem csak az anyjanak megsporolt pelenkapenz )
2017. júl. 11. 09:11
 18/29 anonim ***** válasza:
Pelenkat semmikepp!
2017. júl. 11. 11:53
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz Kedves Kérdező!
2017. júl. 11. 12:35
 20/29 anonim ***** válasza:

Nálunk keresztelőre valami maradandót szokás adni, amire évek múlva mondhatja, hogy ezt még a keresztelőre kapta.

Én a keresztfiamnak egy képkeretet vettem és gravíroztattam bele.

2017. júl. 11. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!