Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák játszótéren ti hogy...

Anyukák játszótéren ti hogy reagáltok ilyenekre?

Figyelt kérdés
Tegnap is betalált minket egy irtó pofátlan gyerek, alig érkeztünk meg még be se tettem a 2 éves kisfiam a homokozóba már egy kissrác a kezemből kitépte volna a homokozócuccokat. Nem adtam neki mert el se kérte és miután nem engedtem el még teljes erőből nekiállt kitépni a kezemből. Szülő persze sehol... Rászóltam hogy ne vegye el mert mi játszunk épp vele, rámkiabált hogy ő nem kisfiú (mert lekisfiúztam) és neki az krll az az övé. Utána elvette a kisfiamtól az autóját, amikor elment mellette direkt meglökte a testével. Aztàn szerencsére arrébb ment, figyeltem merre jár amig jatszottunk, mert nála volt a kisautó, majd láttam hogy elindultak hazafelé. Utánamentünk, az anyja a nagyobbik gyerekkel küldte vissza az autót. Nagyon felidegesitett. Ti hogy reagáltok az ilyenekre? Igazi rosszindulatú undok kis kölyök volt, szivem szerint megcibáltam volna de nyilván nem lehet.Mi erre a jó reakció?
2017. júl. 5. 15:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es, max. veletek szemben, de annyira talpraesett akkor sem lenne, hogy ha már egy idegen nő erőszakosan visszatartja a játékot.
2018. aug. 21. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!