Itt olvasom sokszor a gyakorin ezeket a kifejezéseket.
2017. júl. 3. 14:34
1/9 anonim válasza:
Az "ősanyák", akik 5 éves korig szoptatnak - akár nyilvánosan -, semmi cukrot nem adnak, semmi mesterséges alapanyagot, semmi tévét nem néz soha a gyerek, és mosható pelenkát használnak. És lenéznek mindenkit, aki a "modern" dolgokat jónak találja.
A "bezzeganyák" meg a kis supermenek anyukái...
2017. júl. 3. 14:43
2/9 anonim válasza:
És akik nem adnak cukrot a gyereknek, mert az semmiben sem használ senkinek, sem mesterséges vackokat, tévét nem néznek, ám nem szoptatnak 5 évig, de a modern világban élnek?
2017. júl. 3. 16:01
3/9 anonim válasza:
Ez csak két lenéző kifejezés arra, akinek egy vitában igaza van. ;)
Nincs ilyen anya, egyszerűen csak egy-egy megnyilvánulás után ráaggatja ezt a címkét egyik gyakorizó a másikra. Az alapja az előítélet, és a sablonos gondolkodás.
2017. júl. 3. 16:22
4/9 anonim válasza:
Ahogy a #3 írja!
Én is megkaptam már itt mindkettőt, pedig kb a szar anyák táborát erősítem..
2017. júl. 3. 16:49
5/9 anonim válasza:
Nekem az ősanya az a bőszárú indiai mintás nadrágban, trikóban és kitaposott szandálban járó, hajába kendőt kötő nő, aki otthon szüli meg az összes többi gyereke szeme láttára lehetőleg meztelenül a kistesót, a gyereket mindig magára köti, bármikor és bárhol szoptat évekig, a gyerekeinek olyan neveket ad, hogy "Csermely", nem oltat, nem ad nekik gyógyszert és lehetőleg úgy kíván élni mint a hippik, kivonulva a társadalomból, de azért nem felejt el a társadalomtól követelni ilyen-olyan juttatásokat időnként, mert az a része tetszik. Amennyiben valaki nem az ő világmindenséggel és földanyával való egyesülést célzó életszemléletét nem tudja magáévá tenni, azt nem egyszerűen megveti, hanem egy sajnálja, mert meg van róla győződve, hogy agymosott, eltérített és megmentésre érdemes, aki nem tud önállóan gondolkodni egyébként sem, s emiatt a gyerekei borzalmas életet fognak élni és lelkisérültek lesznek és nem fognak kötődni hozzájuk.
2017. júl. 3. 16:58
6/9 anonim válasza:
Bezzeganya: az a gyermekkel rendelkező nőszemély, aki mindenkinél mindent jobban tud, gyereknevelés terén ő az Orákulum, valamint az ő gyereke minden gyereknél hamarabb és tökéletesebben csinál bármit,
2017. júl. 3. 17:18
7/9 anonim válasza:
És minek hívjátok azokat a nőket, aki "csak" próbálja elkerülni a cukros ételt, a zöldséget gyümölcsöt inkább adja, mint az édességet, ösztönzi a hagyományos játékok gyakorlását. A gyerek nézhet tv-t, de korlátozva van. Van feladata a gyereknek otthon, néha fejlesztő játék is előkerül és néha hallja a gyerek azt hogy nem szabad?!! Ne adj'isten van napirendje a gyereknek, kis korátol könyvet is kap a kezébe, de a mobiltelefon sem tiltott. Nappalra moshato pelus, éjjelre eldobható. Házi készítésű étel gyakrabban van, mint a műkaja. Mert szerintem ez az arany középút és sokaknál márez az ősanya kategória!! Szerintem az egész életszemlélettől függ és relatív kérdés. A másik anyuka eltúlzott jellemzése.
2017. júl. 3. 18:35
8/9 anonim válasza:
7# szerintem ez normális. De amúgy olyan érdekes emberek vannak. Nekem pl. az csapta ki a biztosítékot, mikor egy hippi-jellegű nő elkezdett velem bratyizni, hogy milyen jó, hogy a kötődő nevelés miatt "mosipelusozok én is" Mondom mi van? Azért moshatózok, mert jobbnak találom több szempontból, de hogy már azt is kitalálják egyesek, hogy a mosható pelenkától fog a gyerek jobban kötődni az anyjához.. Hát ez már mindennek a legalja..
2017. júl. 5. 15:26
9/9 anonim válasza:
5. Igen, én a ruházathoz hozzátenném a napszemüveget is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!