Milyen babája lesz ilyen a szülőknek?
Szia! Igazán nem lehet megjósolni és a genetikai valószínűség sem biztos :)) Az egyik unokahúgom férje félvér, nem is akármilyen felmenőkkel :)) Apukája ír (tipikus vöröses haj, világító kék szemekkel,) anyukája pedig filippínó (fekete haj, mandulavágású szemek, sötétes, sárgás bőr... Ebből az egyik fiuk tipikusan az apára ütött, a másik 4 gyerek pedig "kevert" vonásokat örökölt :))) Az unokahúgom világos szőke hajú, kék szemű, a férje pedig inkább tipikusan indiánnak néz ki (mint Winetou), a gyerekeik közül mégsincs egy sem, amelyikről azt mondhatnám, hogy csak egyikre vagy a másikra hasonlítanak... mindkettejükből (sőt,a nagyszülőkből is) örököltek valamit...
A másik unokahúgom férje nigériai, valódi fekete fiú...náluk még nincs baba, de én is kíváncsi leszek, milyenek lesznek a gyerekeik..biztosan nagyon szépek, a félvérek általában mindkét szülőtől a szép dolgokat öröklik :D
karamel baba lesz de apa hajjal
a sötét bőrűekből később száll ki a domináns szín, míg mondjuk egy ázsiainál a 2. generáción már csak apró vonások lesznek láthatóak ha ő egy fehérrel alapít családot:)
Nézd meg amúgy Onyutha Judit gyerekeit...ő is félvér, fehér férjjel és látod a gyerekeit?
Én még azt is mondanám, hogy még akkor sem derül ki, ha megszületik. A férjem kubai néger (nem félvér, igazi), én magyar vagyok a gyerekünk az elsö hetekben fehér volt. Az apja aggódott is, hogy majd kiröhögik a haverok. Most se fekete (3 hónapos), de az emberek már mondogatják, hogy milyen barnabörü. De még mindig ég és föld a két szín (az apáé és a gyereké). Persze még sötétedik.
Amúgy gyönyörü gyermek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!