Milyen babája lesz ilyen a szülőknek?
Ezt lehetetlen megálapítan, lehet hogy fehérbőrű tejföl szőke, és lehet hogy kis fekete lesz.
Láttam olyat hogy két feketének fehér gyereke lett.
Szerintem is félvér lesz, sötét hajjal. Nálunk van is ilyen a családban. Mindig is "irigyelltem" az uncsitesómat a szép barna bőréért :)).
Arra azért befizetnék, hogy két fekete bőrű embernek fehér gyermeke legyen. Ez az örökzöld érvényes rájuk: anya csak egy van, de apa?! - elnézést kérek, ha valóban létezik ilyen, de gondolom millióból egy...
Tényleg ritka hogy 2 feketének fehér legyen a gyereke.
Amiről én tudok, ott a pasi azonnalmegvádolta a nőt hogy megcsalta, válni is akart.Viszont ott kértek apasági tesztet és kiderült hogy ő az apa.Majd később fény derült arra hogy az apa sokadik felmenője fehér volt, és ez kiütött a gyereknél.
Szia
Az én hirtelen szőke, kék szemű unokatesóm egy fekete pasihoz ment hozzá.
Az első kislányuk kreol börű, barna hajú, gyönyörű gyermek. A második kislány viszont az anyukára ütött, mert hirtelen szőke és kék szemű. Meg nem mondanád, hogy fekete az apja :-D
Majd ha megszületik kiderül.
Amúgy a nagynéném eleinte ellenezte a kapcsolatot, most meg ő a legbüszkébb nagymama :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!