Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babája lesz ilyen a...

Milyen babája lesz ilyen a szülőknek?

Figyelt kérdés
Egy félvér fekete és egy fehér(világos haj és szem) párnak milyen babája lehet?Képeket is csatolhattok!Köszi előre is.
2010. máj. 20. 14:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg félvér lesz, az a dominánsabb szín, van rá esély, de nagyon minimális, hogy fehér bőrű lesz a baba.
2010. máj. 20. 14:31
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg sötétebb bőrű, sötét hajú és szemű tündéri gyerek lesz :)
2010. máj. 20. 14:32
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Ezt lehetetlen megálapítan, lehet hogy fehérbőrű tejföl szőke, és lehet hogy kis fekete lesz.

Láttam olyat hogy két feketének fehér gyereke lett.

2010. máj. 20. 15:09
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Nagyobb a valószínűség a sötét bőr, szem haj változtara mert az a dominánsabb szín. Ritka eset ha mégis szőke, világos bőrű lenne.
2010. máj. 20. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Miért kérdezed meg, hogy ha lepontozod a válaszainkat? Amúgy tök felesleges találgatni, ha megszületik kiderül. Amit leírtam az genetika, kár ezért lepontozni.
2010. máj. 20. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem is félvér lesz, sötét hajjal. Nálunk van is ilyen a családban. Mindig is "irigyelltem" az uncsitesómat a szép barna bőréért :)).

Arra azért befizetnék, hogy két fekete bőrű embernek fehér gyermeke legyen. Ez az örökzöld érvényes rájuk: anya csak egy van, de apa?! - elnézést kérek, ha valóban létezik ilyen, de gondolom millióból egy...

2010. máj. 20. 15:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én barna bőrű vagyok,a párom fehér.Én is azt gondoltam,hogy az én génjeim erősebbek lesznek,de egy fehér bőrű,kék szemű,szőke kis angyalkánk született! :)
2010. máj. 20. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ritka hogy 2 feketének fehér legyen a gyereke.

Amiről én tudok, ott a pasi azonnalmegvádolta a nőt hogy megcsalta, válni is akart.Viszont ott kértek apasági tesztet és kiderült hogy ő az apa.Majd később fény derült arra hogy az apa sokadik felmenője fehér volt, és ez kiütött a gyereknél.

2010. máj. 20. 18:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ és én nem pontoztam le senkit!!
2010. máj. 20. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia

Az én hirtelen szőke, kék szemű unokatesóm egy fekete pasihoz ment hozzá.

Az első kislányuk kreol börű, barna hajú, gyönyörű gyermek. A második kislány viszont az anyukára ütött, mert hirtelen szőke és kék szemű. Meg nem mondanád, hogy fekete az apja :-D

Majd ha megszületik kiderül.

Amúgy a nagynéném eleinte ellenezte a kapcsolatot, most meg ő a legbüszkébb nagymama :-D

2010. máj. 26. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!