Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hipp teát adtatok előbb a...

Hipp teát adtatok előbb a babátoknak, vagy megvártátok a 4 hónapot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 3 hetes volt a lányom amikortól ezt itta, csak nem azt amit írtál hanem az alma- citromfüvet, mert az volt a gyógyszertárban. Amikor tápszeres lett a védőnő ajánlotta hogy vegyek neki. Sokáig csak egy keveset tettem a vízbe belőle hogy legyen némi íze. AZóta sincs semmi baja, én simán adtam neki. Egyébként akinek van nagyobb gyereke az emlékszik rá, hogy régen is volt ez a tea, csak akkor az volt ráírva hogy 1 hetes kortól, de mivel most már törvényileg szabályozva van a szoptatás miatt / hogy az anyuka ne adjon mást csak anyatejet/ ezért 4 hónapot kell ráírni. Ez a lényeg. Én ha szülök még akkor sem fogok elzárkózni tőle, mert semmi baja nincs a lányomnak, megissza a vizet is, nem szokott rá az édes cuccokra.
2010. máj. 22. 12:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy írtok!
2010. máj. 22. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Én Szlovákiából kaptam egy Hipp teát, amire az volt ráírva, hogy 1 hetes kortól. Pont ugyanolyan már volt otthon (magyarországi változata), arra 4 hónap volt írva. Megnéztem az összetételét, teljesen egyforma volt. Én ezek után adtam belőle az akkor 1 hónapos babámnak (nyáron a nagy melegben, 2 szoptatás közt). Semmi baja nem lett tőle és ízlett neki. :)
2010. máj. 22. 14:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Én két hónapos kortól adom neki a kamillateásat, az jó a kaki miatt is, hiszen tápszeres, és sok babának gondja van a kakilással a tápszer miatt. Semmi baja nincs tőle, most 4 hónapos, és azóta is ezt issza.
2010. máj. 22. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Én megvártam a 6 hónapot, de kicsapta az arcát a fiamnak. Ez granulátumos Hipp erdei gyümölcsös volt, amire szintén az van írva, hogy 4 hónapos kortól adható.
2010. máj. 23. 00:06
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Írjátok,hogy "semmi baja töle"...Nem is napokban,hetekben,vagy 3 évben mérhetö az idö,amikor probléma lehet,hanem sokkal-sokkal késöbb,csak akkor már senki sem fog rá emlákezni-pl.az iskolafogászaton...

SZERINTEM..

Én nem adom,nem is ajánlom,próbáljátok ki inkább a Babamosolyt,Mecsek babyt,a gyögyszertári édeköményt pl.

2010. máj. 23. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!