Hipp teát adtatok előbb a babátoknak, vagy megvártátok a 4 hónapot?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 14:20
1/16 anonim válasza:
Én nem adtam hamarabb. Igazság szerint még akkor sem.
3/16 anonim válasza:
Én babám már 11 hós,de sose adtam neki ilyen cukros löttyöket,csak vizet!
4/16 A kérdező kommentje:
A nagylányomnak anno adtam 3és fél hósan a málna-csipkebogyót nem volt gond,és nem szokott rá az édesre,most 3éves és szereti a vizet is!Kisfiam viszont nem issza meg a vizet,a mecsek tea nem jött be,viszont a védőnő ajánlotta a hippből a gyerekteát,hogy épp csak egy keveset tegyek a vízbe hogy valami íze legyen,de még nem merem,csak 2és fél hónapos!Van köztetek olyan aki adta?
2010. máj. 20. 14:51
5/16 anonim válasza:
Én se adtam neki hipp teát a cukor miatt, csak vizet, vagy ha nagyon teát akartam, akkor mecsek baby-t, ízesítés nélkül. 10 hónapos, és még mindig a vizet issza, cukros teát azóta sem.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtok,nem akarok megbántani senkit,de nem ez volt a kérdés hogy ki adott és ki se,hanem aki adott mikortól merte elkezdeni,és az is érdekelne kinek melyik jött be!
2010. máj. 20. 15:12
7/16 anonim válasza:
3,5 hós korától rendszeresen kapja, nagyon szereti, a vizet is megissza mellette
8/16 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam,hogy régen is volt és akkor még nem volt ráírva hogy 4 hónapos kortól.Ez igaz lehet?
2010. máj. 22. 10:10
9/16 anonim válasza:
Az én fiam se hajlandó meginni a vizet, pedig sokáig erőltettem, de löki kifele a nyelvével. Az igazság az, hogy én nem is figyeltem, hogy csak 4 hónapos kortól lehet adni. De nem is adtam hamarabb. Szerintem semmi baja nem lesz. De az én babámnak azóta adok inni, mióta elkezdtük a hozzátáplálást. Előtte nem igényelte, most se nagyon, de inni kell.
10/16 anonim válasza:
Én is előbb adtam,semmi baja nem volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!