Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha nem szeretem...

Mit csináljak, ha nem szeretem az újszülött babámat? Valaki volt már így? Lelkiismeretesen gondozom, ellátom, vigyázok rá, és ringatom, ha kell, de nem kötődöm hozzá. Császárral szültem. Hogyan tudnám megszeretni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 29. 13:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a második gyerkőcömnél volt hasonló érzésem. Nem arról volt szó, hogy nrm szerettem, csak egysuerűen szimpla feladatnak éreztem az ellátásat, nem pedig olyan ösztönösnek, mint a nagyobbnál. Nem kellett sok idő, és fokozatosan megváltozott a dolog. Most 15 hónapos. Imááádom!

Ne érezd magad hibásnak. Próbáld meg picit máshogy figyelni őt, mint eddig, ahogy au előttem szólók is mondták. És légy büszke magadra, amiért ilyen bátor vagy, hogy fel mered vállani az érzéseidet. Szerintem ez is arra utal, hogy a hormonok űznek csúnya tréfát veled, és pár héten belül biztos vagyok benne, hogy életed legnagyobb szerelme fog belédhasítani. Kitartás! Szuper vagy!

2017. jún. 29. 14:25
 12/30 anonim ***** válasza:
66%

Sürgősen szólj a párodnak és az orvosodnak is!

Kialakuló depressziód lehet, ami végső esetben ön- és babveszélyes is lehet.

2017. jún. 29. 15:04
 13/30 anonim ***** válasza:
93%

Nekem idő kellett mindkét babánál.

Egyik ismerősöm kb 4 hónapig volt így hogy csak elláta és ennyi, aztán jött a nagy szerelem...

2017. jún. 29. 15:08
 14/30 Theressita ***** válasza:
59%
A korai kötődés kimaradását utólag azért helyre lehet hozni (vannak érte szakemberek is, pl az Perinatus Alapitványnal) Kitartást! Meglátod, jobb lesz!
2017. jún. 29. 15:16
 15/30 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is később alakult ki az az igazi kötődés, 2-3 hónap után pedig én simán szültem! Olyat viszont soha nem éreztem h nem szeretem! Lehet szülés utáni depressziód van. Ez nem szégyen, csak sokan nem mondják, elhitetni a világgal h csak rózsaszín köd van. Keress fel egy orvost, ez gyógyítható és helyrejössz lelkileg. Minden jót kívánok!
2017. jún. 29. 15:45
 16/30 anonim ***** válasza:
14%
Kamukérdés. Gyorsan a fő sorba beírva. Kifejtés, válaszok nincsenek.Kommentvadász. Egy ilyen komoly dologot, ha igaz, és ha lehurrogják is az illetőt érte, azért rendesen körül szoktak írni, vagy válaszolnak a kérdésekre. Ne is törjétek magatokat. Jelentettem.
2017. jún. 29. 16:16
 17/30 Theressita ***** válasza:
57%
16-os! És ha mégsem kamu, hanem egy segélykérés?
2017. jún. 29. 16:20
 18/30 anonim ***** válasza:
16%
Pont ezt írtam. Ha az lenne, válaszolna valamit. Vagy írna privátot azoknak, akik normálisan, segítőkészen válaszolnak, vagy átélték ugyanezt.
2017. jún. 29. 16:26
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát, lehet, hogy a gyerekkel foglalkozik, vagy a háztartással.
2017. jún. 29. 16:30
 20/30 Theressita ***** válasza:
74%
szerintem is pici baba mellett nem biztos, hogy egész nap a gyakori előtt tud ülni...
2017. jún. 29. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!