Mit csináljak, ha nem szeretem az újszülött babámat? Valaki volt már így? Lelkiismeretesen gondozom, ellátom, vigyázok rá, és ringatom, ha kell, de nem kötődöm hozzá. Császárral szültem. Hogyan tudnám megszeretni?
Nekem a második gyerkőcömnél volt hasonló érzésem. Nem arról volt szó, hogy nrm szerettem, csak egysuerűen szimpla feladatnak éreztem az ellátásat, nem pedig olyan ösztönösnek, mint a nagyobbnál. Nem kellett sok idő, és fokozatosan megváltozott a dolog. Most 15 hónapos. Imááádom!
Ne érezd magad hibásnak. Próbáld meg picit máshogy figyelni őt, mint eddig, ahogy au előttem szólók is mondták. És légy büszke magadra, amiért ilyen bátor vagy, hogy fel mered vállani az érzéseidet. Szerintem ez is arra utal, hogy a hormonok űznek csúnya tréfát veled, és pár héten belül biztos vagyok benne, hogy életed legnagyobb szerelme fog belédhasítani. Kitartás! Szuper vagy!
Sürgősen szólj a párodnak és az orvosodnak is!
Kialakuló depressziód lehet, ami végső esetben ön- és babveszélyes is lehet.
Nekem idő kellett mindkét babánál.
Egyik ismerősöm kb 4 hónapig volt így hogy csak elláta és ennyi, aztán jött a nagy szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!