Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babák kék szemmel születnek?

A babák kék szemmel születnek?

Figyelt kérdés
Mindig?

2017. jún. 11. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Persze , mindig kék szemmel születnek a kék szeműek.
2017. jún. 11. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik baba születik kék szemmel, kisfiam és kislányom kék születtek,később barna lett a szemszínük, de több szobatársam babájának már ujjszülöttként is barna szeme volt.

[link]

2017. jún. 11. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
A legtobb esetben szurkes-sotetkekes (en ezt a szint nem neveznem keknek..) szemmel szuletnek, de van akinel par nap utan mar barnul.
2017. jún. 11. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt hallottam, hogy sokan kék vagy szürkés szemmel születnek,de akkor az én gyermekeim bizony kivételek voltak,mert mindketten sötétbarna szemmel születtek.Mi,a szüleik is szintén.
2017. jún. 11. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én se kéknek hívnám. Baba szemmel születnek,én nekem ez bogárszem inkább. De igen hamar fordul kékbe annak,akié az lesz. Barnába forduló szemű babát nem láttam még olyan picit,mint kéket.
2017. jún. 11. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, a kisebbik lányom sötétbarna, majdnem fekete szemmel született, sose volt neki kék.
2017. jún. 12. 04:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem zöld a szemem és a páromnak is? Sőt, a nagyszülők közül háromnak.
2017. jún. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!