Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakorlott kismamák véleménye...

Gyakorlott kismamák véleménye kelengye készletről! Kinéztem az OTTO honlapján egy kelengye készletet újszülött babámnak (Klitzeklein Újszülött kelengye, fehér, szürke színben), szerintetek ez egy hasznos alapkészlet a picinek?

Figyelt kérdés

Pluszban még gondolom kell hozzá venni tipegőt meg harisnyát sem látok a készletben, de mondjuk a fürdető-kesztyűt haszontalannak találom. Véleményetek a készletről?

Ez a készlet hány hetes koráig lesz jó neki szerintetek?

Köszi szépen.

[link]

2017. jún. 26. 11:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Huhh 40ezerért szerintem sokkal hasznosabb szettet össze tudnál te is állítani, meg abban nem egyszínű, vagy közel hasonló színű lenne minden. Én legalábbis biztosan inkább darabokból raknám össze inkább.
2017. jún. 26. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
szerintem nem jó, inkább darabonként válogasd össze Tescoban, vagy H&M-ben, C&A-ban, hacsak nem akarsz használ ruhacsomagokat venni. Az elején mi szinte csak body+rugi kombinációt használtunk, abból is sokszor napi hármat, mert lebukta, vagy összef*sta. Ezért ezekből tudtam a leghamarább ki-be öltöztetni, külön nadrágot három hónapos koráig nem is látott (kivéve jó időben a body+talpas nadrág kombinációt. Inkább ezekből szerezz be többet
2017. jún. 26. 16:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást, valóban nem éri meg, már én is rájöttem, habár az az egy előnye van, hogy kapsz egy készletet egy darabban és nem kell a különböző darabokért mindenhova szaladgálni, de a sok felesleges ruhadarab miatt még így sem éri meg, szóval nagyon köszi a hozzászólásokat!
2017. jún. 27. 08:42
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell minden darabért sokfelé szaladgálni. Bemész egy H&M-be, és mindent megkapsz, vagy rendelsz online Nexttől, vagy bárhonnan és szintén nem kell szaladgálnod.
2017. jún. 27. 08:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Netről te honnét szoktál rendelni, megkérdezhetem utolsó válaszoló?
2017. jún. 27. 15:44
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Nextdirect.com, george.com, h&m online, gap.eu, mind bevált nekem.
2017. jún. 27. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
En h&m online es brendon-bol szoktam a netrol rendelni. Hamar kihozzak.
2017. jún. 28. 11:27
 18/18 A kérdező kommentje:
KÖSZI SZÉPEN!
2017. jún. 30. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!