Gyakorlott kismamák véleménye kelengye készletről! Kinéztem az OTTO honlapján egy kelengye készletet újszülött babámnak (Klitzeklein Újszülött kelengye, fehér, szürke színben), szerintetek ez egy hasznos alapkészlet a picinek?
Figyelt kérdés
Pluszban még gondolom kell hozzá venni tipegőt meg harisnyát sem látok a készletben, de mondjuk a fürdető-kesztyűt haszontalannak találom. Véleményetek a készletről?
Ez a készlet hány hetes koráig lesz jó neki szerintetek?
Köszi szépen.
2017. jún. 26. 11:04
11/18 anonim válasza:
Huhh 40ezerért szerintem sokkal hasznosabb szettet össze tudnál te is állítani, meg abban nem egyszínű, vagy közel hasonló színű lenne minden. Én legalábbis biztosan inkább darabokból raknám össze inkább.
12/18 anonim válasza:
szerintem nem jó, inkább darabonként válogasd össze Tescoban, vagy H&M-ben, C&A-ban, hacsak nem akarsz használ ruhacsomagokat venni. Az elején mi szinte csak body+rugi kombinációt használtunk, abból is sokszor napi hármat, mert lebukta, vagy összef*sta. Ezért ezekből tudtam a leghamarább ki-be öltöztetni, külön nadrágot három hónapos koráig nem is látott (kivéve jó időben a body+talpas nadrág kombinációt. Inkább ezekből szerezz be többet
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást, valóban nem éri meg, már én is rájöttem, habár az az egy előnye van, hogy kapsz egy készletet egy darabban és nem kell a különböző darabokért mindenhova szaladgálni, de a sok felesleges ruhadarab miatt még így sem éri meg, szóval nagyon köszi a hozzászólásokat!
2017. jún. 27. 08:42
14/18 anonim válasza:
Nem kell minden darabért sokfelé szaladgálni. Bemész egy H&M-be, és mindent megkapsz, vagy rendelsz online Nexttől, vagy bárhonnan és szintén nem kell szaladgálnod.
15/18 A kérdező kommentje:
Netről te honnét szoktál rendelni, megkérdezhetem utolsó válaszoló?
2017. jún. 27. 15:44
16/18 anonim válasza:
Nextdirect.com, george.com, h&m online, gap.eu, mind bevált nekem.
17/18 anonim válasza:
En h&m online es brendon-bol szoktam a netrol rendelni. Hamar kihozzak.
18/18 A kérdező kommentje:
KÖSZI SZÉPEN!
2017. jún. 30. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!