Baba kelengye - ti mennyi újszülött méretű eldobható pelenkát vettetek?
Figyelt kérdés
Lassan érkezik a baba - a Pampers 2-5 kilóig jó pelenkát ajánlották nekünk, de kíváncsi lennék, hogy ti mennyit vettetek előre ilyen méretből?
Köszi a válaszokat!
2015. márc. 2. 20:24
1/9 anonim válasza:
Egy zacskóval, talán 50db os volt vagy a körül, de még szerencse, hogy nem többet, mert már a kórházban szóltak a csecsemősök, hogy ez a pelenka kicsi a fiamra. Adtak nagyobb noname pelust ha odaadtam érte a kicsi pamperset. Tényleg kicsi volt, a gyerek bőven 4kg felett született és nagyon hosszú volt, a pelenka így nem rávaló volt. 2-es mérettel kezdtünk.
2/9 anonim válasza:
mi is 2-es mérettel kezdtunk, az 3kg-tol 6-ig van...az én ismerosi koromben seni nem szult 3 kg alatti babát, kivéve mikor elobb érkezett.
3/9 anonim válasza:
Nekem "pici" volt a fiam, ennek ellenére 1 csomaggal vettem.
Nem tudtam, beválik-e. Szerencsére jó volt, de mire elfogyott, tudtunk bőven másik csomaggal venni. Kb 2 hónapos koráig azt a méretet használtuk.
Azóta is Pamperst használunk (2 éves a fiam).
4/9 anonim válasza:
Egy nagy csomaggal vettem, 78 db körül volt benne, utána még 2 ilyen nagy csomagot elhasználtunk, 3 kilósan született a lányom.
5/9 anonim válasza:
3,3 kg volt a lányom, és a lábai nagyon vékonyak voltak, neki jó volt a newborn pelus. Mi a 2-5 kg pelusból 2 csomaggal használtunk el (2x43 db).
6/9 anonim válasza:
Mi 3-6 kg val kezdtük. Ebből sok kell. 80 db legalább. 3,6 született meg a fiúnk.
7/9 anonim válasza:
3000g-mal szuletett a lanyom, igy a newbornt hasznaltuk egy honapig. Imadjuk a Pampers-t, de a sulyhatarok annyira nem valtak be, 4 kilosan mar a nagyobbat kellett venni, mert derekban szukos volt, alig tudtam ratepozarazni.
Tudtam, hogy jo lesz mert a 37. heten 2500g-ra tippeltek a sulyat. Talan ez tudna neked is tampontot adni.
8/9 anonim válasza:
3700 g volt,mi 3 csomag újszülöttet használtunk el,aztán váltottunk a 2esre
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat - mind nagyon hasznos volt! Ezek alapján szerintem már ki tudjuk majd sakkozni a jó méretet/mennyiséget :)
2015. márc. 3. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!