Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mivel mosta ki újszülött...

Ki mivel mosta ki újszülött babája ruhácskáit?

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Dreftel és öblitőnek ecetet használok.
2014. júl. 30. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Dreft babyvel mostam és Silan Sensitivvel öblítettem. Imádtam az illatukat és szerencsém volt mert mindig akciósan tudtam megvenni őket. Ezzel mostam mielőtt megszületett a kisfiam és 3 hós koráig használtuk ezeket, utána vegyesen mostam a saját ruháimmal, nem volt érzékeny.
2014. júl. 30. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ariel folyékony mosószer, Lenor mandulás sensitive öblítő, magunknak is ezt használom. Fehérek 60 - színesek 40 fokon.
2014. júl. 30. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A saját folyékony Perwollunkat használtam és Silan sensitivet. Semmi baja a bőrének, szerencsénk van.
2014. júl. 30. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Persil gel-t a fehéret hadználjuk mi is. A babám ruháihoz öblítőszert nem használok.Én külön mosok, de nem feltétlen a higiénia miatt, hanem mert egyszetűbb. Saját kis szennyes tartója van és bármikor bedobom a gépbe , ha úgy érzem.
2014. júl. 30. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
a Dm-ben láttam Frosch baby nevű folyékony mosóport és öblítőt. Ezt direkt babaruhákhoz javasolják. Mivel én használok Frosch termékeket egyébként is és elégedett vagyok velük, így azt hiszem én ezt fogom kipróbálni.
2014. júl. 30. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Amivel a sajátjainkat is: mosószóda+mosópor 1:1 keveréke (most épp Frosch mosóporunk van), öblítésnek meg ecet valamilyen pár csepp illóolajjal.
2014. júl. 30. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!