Kisfiam 11 hónapos, és még mindig vasalom a ruháit. A miénket is vasalom, ez csak természetes hogy az övét is.
2010. ápr. 19. 17:42
2/17 anonim válasza:
19 hónapos a kislányom, mellette van 3 kamasz gyerek is. Máig mindannyiunknak vasalom a ruhákat. Nekem sokkal szebbek azok a ruhák, amik vasalva vannak, emellett hiába teregetek szépen, ha nincs időm azonnal mindent összehajtogatni száradás után. Újszülöttnek meg nem csak a szépség miatt javasolt vasalni a ruhákat, hanem mert puhábbak tőle a ruhák és sterilizál is a vasalás.
2010. ápr. 19. 17:46
3/17 anonim válasza:
fél éves koráig az utolsó kiszoknit is vasaltuk,...
azóta szinte semmit,miénket se vasaljuk csak azt a pár inget,többi ruha olyan anyagu,ami nem igényel vasalást,utálok vasalni:D
2010. ápr. 19. 17:47
4/17 anonim válasza:
én is vasalom, 3 hós a kisfiam. De lehet hogy csak én vagyok béna, de az én babám kisruhácskái mindíg gyűröttek, akármilyen szépen terítem ki őket. Sokkal, de sokkal szebbek, ha kivasalom. 60 fokon mosom őket. Különben a párom ruháit, főleg ingeit szoktam vasalni, nekem csak pár alkalmi ruhám van, ami vasalást igényel. Konyharuhát, ágyneműt csak azóta vasalok, hogy megvan a fiam. Alsóneműt nem vasalok.
(A)
2010. ápr. 19. 18:18
5/17 anonim válasza:
Én a mieinket sem vasalom, a babámét 3-4 hós koráig vasaltam, azóta nem. a higiénia miatt érdemes, amíg nagyon pici. Én a gyűrődés miatt nem vasalom, mert szépen kiteregetem, azonnal összehajtom és a szekrényben összehajtva elég szépen kisimul. Sajnálom a picimtől és magamtól is azt a pár órát, amit hetente vasalással kellene eltöltenem. így nem is teszem :)
2010. ápr. 19. 18:33
6/17 anonim válasza:
3 hós a kislányom, vasalom. De a mienket is. 30-40 fokon mosom őket, így a mosás magában nem fertőtlenít.
2010. ápr. 19. 19:07
7/17 anonim válasza:
Termeszetesen vasalok mindent,es vasalni is fogok mindig az en kis csaladomra!!!En nem is tudom azt elkepzelni,hogy vasalatlanul tegyem a szekrenybe a ruhainkat!!!!!!!!!! FÖLEG A GYEREKEMET!!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 19. 19:30
8/17 anonim válasza:
Fél évig vasaltam. No nem a ruhák simasága miatt, hanem mert a vasalás fertőtlenít is. Így biztos nem lesz a bőre kiütéses a mosóportól pl.
2010. ápr. 19. 19:41
9/17 anonim válasza:
Sosem vasaltam,a miénket sem vasalom,csak ha olyat veszünk fel.Kidobott időnek tartom,van mit csináljak helyette,mégsem vagyunk gyűrödtek,úgy teregetek,hogy jó legyen.A fehéret 60 fokon,a színeseket 40 fokon mosom.18 hónapos a lányom.
2010. ápr. 19. 20:17
10/17 anonim válasza:
Szükségesnek egyáltalán nem szükséges. Az a lényeg, hogy tiszta legyen a babán (és persze a felnőttön is) a ruha, és tiszta nem a vasalástól lesz.
Én személy szerint sokkal hasznosabb "elfoglaltságokat" tudok találni a gyerekek mellett, mint a vasalás. Ráadásul egy újszülöttön, csecsemőn akár naponta 3-4-szer is kell cserélni a ruhát, igy annyi a szennyes, hogy ha mindent vasalnék, tényleg rengeteg idő menne el csak a vasalásra. Csak azt vasalom, amit muszáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!