Anyukák, ti a hanyadik hétben raktátok össze a kiságyat, menyi idővel előbb mostátok, vasaltátok a baba ruháit?
A babaszoba már kész volt a 36. héten, ágy összerakva, stb.
Mosás, vasalás a férjem dolga volt, mire mi hazamentünk a picivel, ő megcsinálta. Előbb teljesen felesleges, mert akkor egy hónapig ugyanúgy csak porosodik, és akkor tök fölösleges újra kimosni.
Az elsőnél amíg a kórházban voltunk anyukám kimosta és kivasalta a ruhákat, kb 1 hetes volt a baba mikor összeraktuk az ágyat.
Másodiknál az orvos azt mondta a 37. héten hogy úgy állok hogy már csak a fájások kellenek, úgyhogy azon a héten összeraktuk az ágyat, és elkezdtem mosni.. (Végül indítani kellett a szülést :S)
Szia.
Mind2 gyerkőcünkkel a 36.hét legelején pakoltam és készítettem el a ruhákat.Az ágyikó+ pelenkázó már talán a 34.héten kész volt...A mosást azért hagytam utoljára,m úgy voltam vele,h ha korábban is jönne minden elvan készítve,kimosni már kitudja a párom is...Így is a 2.babunál még majd 4 hetet álltak...☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!