Melyik nevet adnad ezek közül?
Amira
Amina
Lara
Kiara
Lea
Mia
Sztella
Ella
Véda
Kendra
Bella
Két nevet szeretnék adni.
Ha tudtok hasonlókat, írjatok.

Kerdezo, borzalmas izlesed van:)
Egy elfogadhato nevet nem irtal. Baratnom vedono, es igen, ezeket a neveket a cigok adjak.

"Nem akarok öreg néni nevet. Azt akarom, h a kislanyomnak hercegnő neve legyen."
Huhh... ez aztán az érvelés. Hercegnő név? LOL. Kinek mi hangzik hercegnősen, nekem és ahogy látom itt még sokaknak az általad preferált nevek inkább szappanoperásak, mintsem hercegnősek, de ízlések és pofonok... Nincs univerzális hercegnős név és a gyereked sem hercegnő lesz. Amúgy meg szerintem ezerszer inkább egy "öreg néni" név, mint egy Véda, Kendra vagy Kiara, bár nekem speciel pont az Elláról ugrik be egy öreg néni, mivel egy idős és nagyon kedves rokonomat így hívták. Az Anna, Eszter, Sára kicsit sem öreges, mindhárom gyakori gyerekek közt is. Az Annabella, Jázmin is simán vállalható.

Nálunk is van egy Annabella az oviban és teljes nevén szólítják.
Hercegnős nevek nekem inkább a történelmi Katalin, Erzsébet, Krisztina, Beatrix, Anna, Ágnes, Zsuzsanna, Izabella, Mária... amik tényleg elég gyakoriak az uralkodóknál.

En sejtettem az elejen, mire gondolsz. Felenk a roma lanyok, esetleg a romaktol teherbe esett lanyok irjak ki a FB-ra:
"Kicsi hercegnonk, Amira"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!