Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik nevet adnad ezek közül?

Melyik nevet adnad ezek közül?

Figyelt kérdés

Amira

Amina

Lara

Kiara

Lea

Mia

Sztella

Ella

Véda

Kendra

Bella

Két nevet szeretnék adni.

Ha tudtok hasonlókat, írjatok.

2017. jún. 18. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
Latex búslakodó :D
2017. jún. 19. 16:25
 62/80 anonim ***** válasza:
Meg jó hogy te hercegnős nevet akarsz adni, de gondolj arra mi lesz akkor ha a lányod majd egy 100 kilós, feketében járó rockerlány lesz Kiara, Amira, Mira vagy Bella névvel.
2017. jún. 19. 16:26
 63/80 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, borzalmas izlesed van:)

Egy elfogadhato nevet nem irtal. Baratnom vedono, es igen, ezeket a neveket a cigok adjak.

2017. jún. 19. 18:25
 64/80 anonim ***** válasza:
93%

"Nem akarok öreg néni nevet. Azt akarom, h a kislanyomnak hercegnő neve legyen."

Huhh... ez aztán az érvelés. Hercegnő név? LOL. Kinek mi hangzik hercegnősen, nekem és ahogy látom itt még sokaknak az általad preferált nevek inkább szappanoperásak, mintsem hercegnősek, de ízlések és pofonok... Nincs univerzális hercegnős név és a gyereked sem hercegnő lesz. Amúgy meg szerintem ezerszer inkább egy "öreg néni" név, mint egy Véda, Kendra vagy Kiara, bár nekem speciel pont az Elláról ugrik be egy öreg néni, mivel egy idős és nagyon kedves rokonomat így hívták. Az Anna, Eszter, Sára kicsit sem öreges, mindhárom gyakori gyerekek közt is. Az Annabella, Jázmin is simán vállalható.

2017. jún. 19. 18:43
 65/80 anonim ***** válasza:
Véda az egy kamera rendszer a rendőrségnék. Istenem, kérdező! Mondd, hogy csak kamu kérdés! :(
2017. jún. 19. 19:05
 66/80 anonim ***** válasza:
"Annabellat nem akarok mert akkor úgyis mindenki Annázná." nem igaz. Az én Anabell(neki így van írva) húgomaf mindenki Bellázza.
2017. jún. 19. 19:07
 67/80 anonim ***** válasza:

Nálunk is van egy Annabella az oviban és teljes nevén szólítják.

Hercegnős nevek nekem inkább a történelmi Katalin, Erzsébet, Krisztina, Beatrix, Anna, Ágnes, Zsuzsanna, Izabella, Mária... amik tényleg elég gyakoriak az uralkodóknál.

2017. jún. 19. 20:17
 68/80 A kérdező kommentje:
A hercegnőt csak azért írtam, h lassatok mire gondolok
2017. jún. 20. 08:16
 69/80 anonim ***** válasza:
Látom, mire gondolsz, le is vált a retinám.
2017. jún. 20. 08:18
 70/80 anonim ***** válasza:

En sejtettem az elejen, mire gondolsz. Felenk a roma lanyok, esetleg a romaktol teherbe esett lanyok irjak ki a FB-ra:

"Kicsi hercegnonk, Amira"

2017. jún. 20. 08:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!