Adnád az Elek nevet kisfiadnak?
Figyelt kérdés
Ismertek Elek-et?(gyerek,felnőtt?)2014. jan. 18. 10:00
1/12 anonim válasza:
Ismerek, felnőtt.
De nem adnám nekem nem tetszik.
2/12 anonim válasza:
Nem adnám. Felnőttet ismerek többet is.
3/12 anonim válasza:
Nem adnam mert a mekk elek jut rola eszemve.(tudom butasag de mindig tarsitok)
4/12 anonim válasza:
Ismerek felnőttet, és rá ráillik, mert igazi Mekk Elek. Én nem adnám a gyerekemnek.
5/12 A kérdező kommentje:
:-) köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. jan. 18. 10:31
6/12 anonim válasza:
Én nem adnám, mert nem tetszik. De ha nektek tetszik, add. :) Nálunk az iskolában a gondnok volt Elek bácsi, kedves emlékeim vannak róla, más Eleket nem ismerek. :)
7/12 anonim válasza:
Én is ismerek Eleket, felnőtt, hihetetlen jó fej, közvetlen, vicces, ha ezt a nevet hallom, ő jut eszembe, abszolút pozitív, de a gyerekemnek én sem adnám.
8/12 A kérdező kommentje:
Nektek is köszi!:-)
Már adtuk, Elek Benedek. 6éves. Nem csúfolják,inkább dicsérik(idáig),hogy ritka neve van,mármint ugye az Elek.
Nem is tudom miért most írtam ki a kérdést,inkább csak kiváncsi voltam!
Írjatok nyugodtan,nem bántódom meg az őszinte véleményen sem,nem az a fajta vagyok!;-)
Köszi,ha írsz!
2014. jan. 18. 11:12
9/12 anonim válasza:
Én adnám, fiunk (a család nagy bánatára) majdnem Elek lett. Aztán végül mégis más név mellett döntöttünk.
10/12 anonim válasza:
felnőttet ismerünk, a lányunk is majdnem Elek (vagy Ede) lett ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!