Melyik nevet adnad ezek közül?
Amira
Amina
Lara
Kiara
Lea
Mia
Sztella
Ella
Véda
Kendra
Bella
Két nevet szeretnék adni.
Ha tudtok hasonlókat, írjatok.
Bevallom nem tetszenek nekem sem a nevek. Talán a Bella.
Sokaknak tetszenek ezek a nevek, mert egyáltalán nem egyediek, több szerepel a leggyakoribb 100 első felében.
Esetleg Annabella, Annaróza, Annaliza?
Egyszerre régi és új is és második név már nem is kell mert elég hosszú.
Nekem is mindig a második nevem mondják automatikusan, pedig utálom.
Az Anna meg amúgy is ezerszer jobb és szebb, mint az Amíra (szigorúan hosszú í-vel, hadd röhögjön mindenki).
Az Anna, Sára, Eszter öreges nevek? Mindhármat nagyon gyakran adják most is.
A felsoroltak közül egyedül az Ellától és a Leától nem zárkóznék el teljesen. Az viszont tévhit, hogy a neve miatt lesz egyedi a gyerek.
Nekem nem tetszenek, valami egyedit szeretnék.
Mégis felsoroltad szinte az összes tucat divatnevet. Ha csak ezekből lehetne választani nagyon nagy bajban lennék, csak a Sztellától nem kap el a sírógörcs, többit akkor se adnám ha ütnének. Pont ezek a nevek a Sztella és a Véda kivételével azok, amik az elmúlt egy-két évben iszonyatosan elterjedtek lettek. Bár nem értem miért, mind rettenetes. Magyar gyerekhez illő nevetek nincs véletlenül? A férjed által preferált nevek legalább szépek.
kik azt írják hogy cigányos nevek, ajánlom figyelmükbe hogy sok név benne van a 100 leggyakrabban adott névben :-)
Hogy is van ez?
Fejünkre nőtt a kisebbség?????
Pontosan, akik már a többség. És gyakorlatoztam újszülött osztályon, náluk ezek a menő nevek.
Nekem ezek tetszenek: Daniella, Mirella, Száva, Karolina, Esztella, Emiliána, Odett, Imola, Rella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!