Melyik nevet adnad ezek közül?
Amira
Amina
Lara
Kiara
Lea
Mia
Sztella
Ella
Véda
Kendra
Bella
Két nevet szeretnék adni.
Ha tudtok hasonlókat, írjatok.
Mondjál mar nekem egy Kendra hercegnot vagy Sztellát. Amúgy a Liliána jo nev.
Amit mi választottunk az nem igazan a te kategóriád de valóban egy hercegnő es egy fejedelemasszony neve (volt), mondjuk mi nem ezert választottuk, hanem "csak" mert ha 25 eves lesz, es az eszebol szeretne megelni akkor szeretném ha komolyan vennek az emberek es nem Eperke lenne pl a neve vagy Fahéj..
Gondolj arra is, hogy nem csak 3-15eves lesz es érdekesen hangzik a lianéni vagy kendranéni. Nekem amugy teljesen mindegy de nagyjából a Mira es a Liliana nev elmegy a többi nekem nem.
Így van, ahogy előttem írják, tartsd szem előtt azt, hogy a lányod családanya meg dolgozó nő is lesz egyszer, nem csak virágos sapis baba, akit becézgetünk jobbra-balra. A "hercegnő-kor" is elmúlik. A családnév se mindegy, egy Molnár Amírától sírógörcsöt kapnék, esküszöm :)
Kendra néni - ezen meg fetrengek :D
Jezusom, Imola?! Még a hideg is ráz, jó hogy nem Ilona. Nem akarok öreg néni nevet.
ezért felsoroltál vagy tíz prostis nevet? A lányod nem lesz hercegnő akkor se ha Erzsébetnek hívják meg akkor se ha Hajnalhasadásnapfényhercegnőnek.
Ne haragudj de borzalmas az ízlésed, én nagyon szomorú lennék ha így neveztek volna el a szüleim. lecsengett kopott fantáziátlan neveket soroltál fel, amelyek közül legalább a fele benne van a 100 leggyakrabban adott névben. Vannak ám normális nevek is. Remélem a férjed győz az ő neveit legalább nem ciki viselni.
Véda latex búslakodó
Kiara gumibirka
Lea dildo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!