Kimentek ilyen időben 2év körüli gyereketekkel? Babakocsi meg esővédővel gondoltam. Muszály lenne boltba menni.
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 08:39
1/10 anonim válasza:
Persze.Nem ülhetünk itthon egész nap.Babakocsira esővédő és gyors léptek :) Ez a titok ...Mert ugye a kaja az nem jön házhoz.Ha muszáj,akkor muszáj...Menj csak.Én is megyek pedig nekem még csak 1 éves a kislányom.Jól betakarom,esővédő és go! :)
2/10 anonim válasza:
Persze.
Nincs autó, a nagytesót pedig valahogy el kell hozni az oviból.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi ,én is úgy gondoltam lemegyünk a boltba, de anyukám itt hivogat,hogy ki ne menjünk, hívjam,ha kell valami.majd hozza.de hát itt van 5percre a bolt.
2010. máj. 17. 08:49
4/10 anonim válasza:
Nálunk 3. napja egyfolytában esik. A kislányom 20 hónapos. Kertes házban lakunk, ki se bírná, hogy ne menjünk ki. Így aztán minden nap legalább 1-1,5 órát kint vagyunk... Gumicsizma, esőkabát..aztán irány :) Babakocsival még egyszerűbb a helyzet.... Így ma is megyünk vásárolni (mi is babakocsizni fogunk), mert ebédnek lennie kell, nem éhezhetünk, mert esik :D
5/10 anonim válasza:
a két és fél éves fiammal muszáj kimenni, tócsázni, visszük a három hónapos hugit is, babakocsi+ esővédő+gumicsizma
útba ejtjük a boltot is, kell venni pár dolgot
6/10 anonim válasza:
21 hónaposomat benn se lehet tartani, akármilyen idő is van. Nálunk is esőruha, gumicsizma az alap menetfelszerelés. :-) Babakocsizni is kimegyünk, hiszen a bolt nekünk se jön házhoz. :-)
7/10 anonim válasza:
Hát nálunk viharos erejű szél van, csak úgy remegnek az ablakok is! Iszonyatos. Ilyen időben nem megyünk sehová! Azt esszük ami itthon van! Ha csak eső lenne, akkor én is elmennék a boltba, de ilyen időben sehová
10 hetes kislány anyukája
8/10 anonim válasza:
Bocsi, off: nem mindegy, hogy 10 hetes vagy 2 év körüli.... Majd mikor nem lehet bent tartani, akkor te is kiviszed legalább egyet futni :)
9/10 anonim válasza:
Ha esik, ha fúj, a nagytesónak el kell jutnia a suliba, és illik hazahozni is. Mivel egyedül élek a gyerekekkel, nekem kell mindent megszerveznem. A kicsi mégcsak egy éves, de őt abszolut nem zavarja az eső, mert esővédő van a babakocsin.
10/10 A kérdező kommentje:
hát itt se csak esik.itt hatalmas a szél.volt itt anyum,én leszaladtam a boltba,hát "megdobott" egyszer-kétszer.de úgy vettem észre,itt a ház elött szélcsend van, majd a déli alvás után ide lemegyünk kicsit.
mindenkinek kitartást, és jobb időt!
2010. máj. 17. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!