Június végén születendő babával mit, hogyan lehet nyárra tervezni?
Hát a mi lányunk csak az első 3 hétben volt ,,eszik-alszik,, baba. Utáa kezdődött a kínszenvedéses hasfájós időszak. Sokat nyűglődött, vagy babakocsiban vagy kézben volt csak el. Megbolondultam volna vele a strandon a 40fokban. Vagy nem csak a strandon, akárhol. Sétàlni is csak max fél órát bírtam, nem a gyerek miatt, hanem magam miatt. Nem éreztem magam annyira szuper jól, hogy biniben süttesem a hasam. Császáros voltam, sok vért vesztettem, szülés után még 3 hónappal is rámtörtek a szédülések.
Nem tudhatod, hogy veletek hogy lesz. Lehet, hogy minden szuper lesz, bővelkedsz a tejben, szülés után már két héttel bomba formában leszel, a hasfájás messziről elkerül titeket ès egy angyal lesz a babád. De az is lehet, hogy pont az ellenkezője fog történni. Szóval előre kár ezzel foglalkoznod, meg tervezgetni, mert semmi nem úgy lesz, ahogy kigondoltad. Egy újszülötthöz igazodnotok kell. Nem csak neked, hanem apukának is! Más helyeken ez így a normális.
Baja lesz belőle? Mi baja lenne??? Nyilván a mellét áttörli fertőtlenítő kendővel, mielőtt szoptat, ha előtte strandolt, de gondoltam, ez evidens.
De oké, akkor ti zárkózzatok be nyugodtan, nekem mindegy :D
Ez most nem a kérdezőnek szól, csak leírom mint tényt, h nem, sajnos nem.mindenkinek evidens, h bizonyos dolgokkal meg KELL várni a hathetes kontrollt. Pl már 4,5 hete szültem, ugye összebújhatok a férjemmel?? És társaik...gondolom, fürödni is simán elmennek.
Egyébként meg könnyű szülést kívánok, Kérdező, és jó egészséget! És egy melettetek álló férjet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!